Konečne ukázala dcérku! Naomi Campbell s ňou pózuje na titulke a prezrádza: Nie je adoptovaná

V máji 2021 topmodelka Naomi Campbell svetu prostredníctvom Instagramu oznámila, že sa stala mamou.

15.02.2022 10:00
Naomi Campbell Foto:
Modelka Naomi Campbell.
debata

51-ročná kráska bola na detaily okolo dieťatka skúpa, rovnako aj na fotografie. Na jej Instagrame sa objavilo niekoľko záberov, na ktorých bola zachytená malá ručička či nožička, ale nikdy nie tvár dcérky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Aktuálne zdobí slávna Britka obálku britského magazínu Vogue a v náručí drží svoju dcérku. Hoci ide o pohľad zozadu, dievčatko ma hlavičku otočenú nabok a tak je vidieť jej tváričku aspoň z profilu. Neprehliadnuteľné sú najmä jej husté čierne vlásky. Pre slávnu modelku ide aj o isté jubileum, pred 35 rokmi zdobila titulku britského magazínu Vogue po prvý raz. O záber s dcérkou sa postaral slávny fotograf Steven Meisel.

V rozhovore s redaktorkou Vogue Sarah Harrisovou sa Campbell po prvý raz vyjadrila k narodeniu svojej dcérky. Ako uviedla, pre ňu išlo o výsostne súkromné rozhodnutie, ktoré zdieľala len s hŕstkou ľudí. V rozhovore modelka navyše uviedla, že dievčatko nie je adoptované. „Nie je adoptovaná, je mojím biologickým dieťaťom,“ povedala. Bližšie detaily o možnej náhradnej matke však neprezradila, opísala však povahu dcérky.

Naomi Campbell Čítajte viac Campbell oslavuje narodeniny už ako mama! Jej prvé slová potom, čo predstavila svoju dcérku?

"Mám to šťastie, že moja malá rada cestuje rovnako ako ja – žiadne fňukanie pri vzlietaní či pristávaní. Je dobré dievča, veľmi dobre spí, takmer neplače a bolo mi povedané, že je na svoj vek poriadne čulá. Veľa sa smeje. Takmer už rozpráva,“ nadchýnala sa Naomi Campbell.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell #Vogue

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...