Po mesiaci rozchod! Julia Fox dala Westovi zbohom v 'šatách pomsty' - fíha, tá je sexy!

Naozaj to netrvalo dlho. Po správach o tom, že raper Kanye West konečne našiel náhradu za svoju bývalú manželku Kim Kardashianovú vo vzťahu s Juliou Foxovou, dvojica ohlásila rozchod.

17.02.2022 00:00
Julia Fox, LaQuan Smith, prehliadka, New York,... Foto: ,
Herečka a modelka Julia Fox uzatvorila prehliadku LaQuan Smith v New Yorku v čiernych šatách s prestrihmi na prsiach.
debata

Americká herečka, ktorú diváci môžu poznať z filmu Uncut Gems, v pondelok potvrdila v spoločnom vyhlásení s Westom, že už viac netvoria pár. „Julia a Kanye zostávajú dobrými priateľmi a spolupracovníkmi, ale už netvoria spolu pár,“ informoval vo vyhlásení Foxovej zástupca.

West sa pritom posledné dni opäť ocitol v centre pozornosti po tom, čo na sociálnych sieťach zverejnil niekoľko komentárov na adresu komika Peta Davidsona, muža, ktorý sa už niekoľko mesiacov stretáva s Kim Kardashianovou. Zároveň ho médiá zachytili v spoločnosti ďalšej neznámej dámy, ktorá vraj nápadne pripomínala práve jeho ex-manželku Kim.

Modelka na prehliadke LaQuan Smith, kolekcie...
Modelka na prehliadke LaQuan Smith, kolekcie...
+4Modelka na prehliadke LaQuan Smith v New Yorku.

Čo sa však Foxovej týka, tá si napokon uchmatla pozornosť médií pre seba a podarilo sa jej to vďaka účasti na newyorskom týždni módy, kde sa objavila dokonca priamo na móle. Krásku si zavolal americký dizajnér LaQuan Smith, aby uzatvorila jeho prehliadku sexy kreácií na jeseň a zimu 2022. Fox sa objavila v čiernych elastických šatách s prestrihmi na hrudi, ktoré odhaľovali obliny jej poprsia.

657642934 Čítajte viac Toto je nová kráľovná Alžbeta z Koruny! A videli ste Dianu? Ožila v šatách pomsty

Viaceré médiá, ale aj užívatelia internetu vyjadrili obdiv nad podobou 33-ročnej herečky a dokonca sa objavili aj slová o tom, že „Julia Fox predviedla svoje vlastné šaty pomsty (revenge dress)“. To je narážka na slávny model princeznej Diany, čierne šaty s odhalenými ramenami, v ktorých sa zosnulá členka britskej kráľovskej rodiny objavila na verejnosti pár dní po tom, čo jej manžel, princ Charles, potvrdil neveru s Camillou Parker-Bowlesovou.

Nuž, verbálnemu prirovnaniu sa nebránime, jedno je však isté – Foxovej „šaty pomsty“ sú o niečo odvážnejšie…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #rozchod #Kanye West #šaty princeznej Diany #Julia Fox #LaQuan Smith

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....