Dvojitý blond zásah krásou! Netere princeznej Diany si podmanili ulice New Yorku...

Vďaka rodnému priezvisku majú mediálny záujem istý už od útleho veku. Ak si k tomu prirátate aj príťažlivý vzhľad, potom je jasné, že Lady Amelia a Lady Eliza Spencerové budú magnetom pre médiá.

20.02.2022 13:00
663460328 Foto:
Dvojičky Eliza a Amelia Spencerové, netere zosnulej princeznej Diany, na nákupoch v New Yorku. Po návšteve butiku Michaela Korsa.
debata

Britské celebrity a zástupkyne „modrokvrnej“ smotánky sú neterami zosnulej princeznej Diany (ich otcom je Dianin brat Charles) a len nedávno sa ocitli v centre pozornosti počas návštevy v New Yorku. Treba však dodať, že trošku plánovanej. Do svojho vlajkového butiku ich pozval dizajnér Michael Kors a pôvabné blondínky si užili nielen nákupy, ale aj moment výrazného fotografického záujmu.

SK1 8815 2021110675549100 Čítajte viac Tu sú najkrajšie nevesty roku 2021! Nechýba rozprávková Lily Colins či dokonalá Paris Hilton

Návšteva Elizy a Amelie nasledovala po tom, čo sa objavili na prehliadke v rámci newyorského týždňa módy. Jedna v kombinácii čierneho základu a pieskového elegantného kabáta, druhá v pastelových tónoch ružovej a čipkovanom kabáte, obe s pletenými taškami z ostatnej kolekcie Korsa – tak zvečnili dvojicu fotografi v uliciach Veľkého jablka.

Modelka Irina Shayk na prehliadke značky...
Herečka Blake Lively a módny dizajnér Michael...
+10Modelka na prehliadke značky Michael Kors,...

Dvojčatá Amelia a Eliza zaujali americké médiá už počas spomenutej prehliadky amerického dizajnéra, ktorý predstavil novú kolekciu na sezónu jeseň/zima 2022. Jej premiéru si nenechali ujsť známe tváre ako Blake Lively, Brooke Shields alebo Anna Wintour či spevák Miguel. Plavovlasý tandem z Veľkej Británie si však uchmatol pre seba dostatočnú dávku pozornosti od amerických paparazzov a bulvárnych fotografov.

zväčšiť Na prehliadku Dior Haute Couture Jar-Leto 2022... Foto: SITA/AP, Lewis Joly
Paris Fashion Dior H/C Na prehliadku Dior Haute Couture Jar-Leto 2022 zavítala aj lady Amelia Windsor.

Dvojičky, ktoré oslávili 29. narodeniny, sú veľmi atraktívne dámy a tak niet divu, že s nimi módny svet počíta. Amelia a Eliza však nie sú jedinými zástupkyňami z britskej šľachtických kruhov, okolo ktorých sa krúti svet luxusnej módy.

kitty spencer Čítajte viac Nevesta bola prekrásna! Neter princeznej Diany sa vydala za milionára staršieho než je jej otec

Medzi žiadané modelky patrí aj Lady Amelia Windsor, ktorej starý otec je bratrancom kráľovnej Alžbety II. Amelia pracovala pre značky Dior alebo Dolce & Gabbana. Ďalšou kráskou úspešnou aj na poli modelingu je Lady Mary Charteris, ktorá je potomkom slávneho škótskeho šľachtického rodu Charterisovcov.

Pozrite si letný štýl kráľovien a princezien

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #princezná Diana #týždeň módy #Michael Kors #mall.tv #Amelia Spencer #Eliza Spencer #netere

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...