Táto modelka s Downovým syndrómom je tvárou slávnej značky bielizne! S triumfom nekončí...

Svet modelingu a reklamy je stále inkluzívnejší. Potvrdzuje to aj správa spoza veľkej mláky, s ktorou prišla portorikánska rodáčka - modelka Sofia Jirau, ktorá sa narodila s Downovým syndrómom.

21.02.2022 07:05
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sofía Jirau (@sofiajirau)

Dvadsaťštyriročná blondínka potvrdila pred pár dňami, že podpísala kontrakt s americkým výrobcom spodnej bielizne – značkou Victoria's Secret a stane sa tak vôbec prvou modelkou s diagnózou Downovho syndrómu, ktorá sa objaví v kampani na spodnú bielizeň.

377477751 Čítajte viac Prišla o obe nohy, v kariére kráča ďalej: Modelka s amputovanými končatinami pózuje v Malibu

Ako potvrdila Jirau na sociálnej sieti, objaví sa medzi modelkami v kampani na kolekciu Love Cloud Collection. Správu sprostredkovala verejnosti a médiám pravdepodobne už na zábere z fotenia. Oblečená v ružovej podprsenke. „Kedysi som o tom snívala, pracovala som na dosiahnutí môjho sna a dnes sa sen stal skutočnosťou,“ napísala Jirau. „Konečne vám to môžem povedať. Som prvá modelka Victoria's Secret s Downovým syndrómom,“ pokračovala na sociálnej sieti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @magacin

„Ďakujem vám, Victoria's Secret, že ma vidíte ako modelku, ktorá nepozná hranice a že ste ma urobili súčasťou kampane na Love Cloud Collection,“ dodala ešte vo vyhlásení Jirau.

Iba o pár dní po odhalení správy o spolupráci s pravdepodobne najznámejším amerických producentom ženského intímneho oblečenia, kozmetiky a doplnkov sa Jirau pochválila v rozhovore ďalším úspechom. V rodnej krajine, teda na lokálnom trhu, sa dohodla aj s kozmetickou značkou L'Oreál a bude propagovať niekoľko jej produktov a línií.

„Cítim sa šťastná a hrdá na seba a na všetky dievčatá na celom svete, ktoré teraz môžu snívať bez hraníc,“ uviedla Sofia Jirau, ktorú na sociálnej sieti sleduje takmer polmilióna užívateľov.

Video
VIDEO: Sofia Jirau hovorí o svojich úspechoch posledných dní. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Victoria´s Secret #Downov syndróm #L´Oreál Paris #Sofia Jirau

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...