Zvodné krivky zostali skryté! Irina Shayk prekvapila, takto ste ju veru nevideli...

Fanúšikovia, ale aj väčšina dizajnérov ju má najradšej ako sexy sirénu v odvážnych a provokatívnych kreáciách. Zdá sa však, že ruská kráska Irina Shayk dokáže ponúknuť viac. A prekvapiť.

23.02.2022 00:00
Irina Shayk, prehliadka, Matty Bovan, Foto:
Ruská rodáčka a topmodelka Irina Shayk na londýnskej prehliadke dizajnérskeho ateliéru Matty Bowan.
debata

Tridsaťpäťročnej modelke sa to podarilo počas uplynulých dní hneď dvakrát a to, keď sa objavila na prehliadkach londýnskeho týždňa módy. Podľa viacerých módnych odborníkov totiž dizajnéri predstavili Shaykovú v celkom inej podobe, než na akú je pri nej verejnosť zvyknutá.

Prvou prehliadkou, na ktorej kráska zaujala, bola šou vychyteného dizajnéra Richarda Quinna. Ten je známy aj tým, že jeho módnu šou si v minulosti vychutnalal osobne kráľovná Alžbeta II. (usadená v prvom rade). Jeho kreácie nosia hollywoodske celebrity a milujú ho magazíny ako Vogue či ELLE.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Splash News (@splashnews)

Irinu, povestnú svojmi sexi krivkami, sa Quinn rozhodol zahaliť do ostroružovej kombinácie splývavých dlhých šiat a peleríny, ktorá zakrývala aj hlavu a pripomínala variáciu na moslimský tradičný ženský odev. Diváci a hostia v prehliadkovom priestore videli len Shaykovej súmernú a krásnu tvár, všetko ostatné zostalo celkom skryté.

O deň neskôr potom ruská rodáčka podporila svojou účasťou na prehliadke aj dizajnéra Mattyho Bovana. K nemu má zjavne mama dcérky Ley bližší vzťah, keďže zábery z prehliadky aj osobné želanie pridala aj na sociálnu sieť Instagram. V prípade Bovana zaujala Ruska hneď dvoma nie celkom obyčajnými módnymi kreáciami. Masívny model vrstvených šiat s pelerínovým kabátom pripomínal skôr divadelný kostým z detského predstavenia (alebo variáciu na tvorbu japonskej odevnej školy).

Modelka Irina Shayk na prehliadke značky...
Herečka Blake Lively a módny dizajnér Michael...
+10Modelka na prehliadke značky Michael Kors,...

Pôvabná modelka je posledné dni v intenzívnom pracovnom nasadení, keďže ešte pred pár dňami predvádzala aj na módnych prehliadkach v New Yorku. Vidieť ju bolo možné napríklad na prezentácii novej kolekcie Michaela Korsa. Viac si môžete pozrieť v galérii vyššie, sexy Irinu zase nájdete na videu dole.

Video
VIDEO: Irina Shayk so sexy kolegyňou vystavili na premiére dekolty. Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #prehliadka #móda #irina Shayk #Richard Quinn #Matty Bovan

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...