Zvodná Bella triumfuje v Miláne, slávne krásky na mólach doplnila aj Iris Law

Milánsky týždeň módy odštartoval v stredu a za pár dní sa na prehliadkach vystriedali všetky známe tváre súčasného modelingu. Pozornosť pritiahli ostrieľané mená, ale aj dcéra známeho herca.

26.02.2022 12:30
Bella Hadid, Fendi Foto: ,
Bella Hadid v kreácii z novej kolekcie Fendi na prehliadke v Miláne.
debata (1)

Jednou z najžiadanejších modeliek sa opäť stala Bella Hadid, ktorá do Milána pricestovala so svojím priateľom Marcom Kalmanom a sestrou Gigi. Obe dámy ako múzy značky Versace nechýbali na módnej šou talianskeho ateliéru s medúzou v logu, no Bella bola omnoho činnejšia ako jej staršia sestra. Kráska napríklad otvárala prehliadku Fendi, kde sa predviedla v priehľadných šatách doplnených bundičkou s česaným mohérom. Neskôr ju bolo možné vidieť na šou Max Mara a potom opäť so sestrou na opulentnej prezentácii módneho domu Moschino.

Topmodelka Bella Hadid na prehliadke značky...
Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke značky...
+6Americká topmodelka Gigi Hadid na prehliadke...

Talianska značka Prada tiež neponechala nič na náhodu a na svoju prezentáciu kolekcie Jeseň/Zima 2022 povolala krásnu Kaiu Gerberovú spoločne s Kendall Jennerovou. Dvojica vychytených amerických modeliek je zárukou nielen profesionálnej práce na móle, ale aj záujmu sveta médií a sociálnych sietí. S tým, samozrejme, značka ráta a podľa toho postupuje.

zväčšiť Modelka a herečka Iris Law na prehliadke značky... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Iris Law, Roberto Cavalli Modelka a herečka Iris Law na prehliadke značky Roberto Cavalli v Miláne.

Azda najprekvapivejšou „celebritnou“ modelkou sa však počas milánskych prezentácií stala dcéra známeho britského herca Juda Lawa – modelka a herečka Iris Law. Blondínka s kratučkými vlasmi je síce drobnejšieho vzrastu a nemá typické modelkovské miery, no medzi kráskami v sexy kreáciách z novej tvorby ateliéru Cavalli rozhodne nezostala prehliadnutá. S Lawovou pritom spolupracujú aj odevné domy ako Dior či v minulosti napríklad Dolce & Gabbana.

Záverečnou zastávkou sveta celebrít a módnych redaktorov bude po Miláne Paríž, kde sa zavŕši maratón prezentácií nových kolekcií. Niet pochýb, že aj v jeho prípade nebudú chýbať na mólach aj slávne tváre. Viac prinesieme v nasledujúcich dňoch. Veľkú galériu si môžete už teraz pozrieť s hviezdnymi hosťami aj modelkami na prehliadke FENDI.

Herečka Adéle Exarchopoulos na prehliadke...
Herečka Danna Paola na prehliadke Fendi v Miláne.
+21Influencerka Caro Daur.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Miláno #krásky #prehliadky #týždeň módy #Bella Hadid #Iris Law

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...