Serena na móle, Lewandovski v prvom rade aj tehotná Rihanna v koži: Takto sa žije módou v Paríži!

Plejádu hviezd prilákala v pondelok večer do Paríža prehliadka značky Off-White, určite aj preto, že išlo o prvú módnu šou od smrti jej zakladateľa a kreatívneho šéfa Virgila Abloha.

01.03.2022 11:00
Serena Williams, Off-White, prehliadka Foto: ,
Tenisová šampiónka Serena Williams ako modelka na prehliadke značky Off-White v Paríži.
debata

Celebrity z rôznych kútov sveta, dlhoroční Ablohovi spolupracovníci aj priatelia, ale tiež múzy, ktoré ho inšpirovali na módnom móle – tí všetci sa zišli pri prezentácii kolekcie na jeseň a zimu 2022.

Fotografi, ktorých sa aj vďaka avizovanej prítomnosti hviezd zišlo na prehliadke naozaj požehnane, mohli na jednom móle zachytiť slávnu mamu s dcérou – teda Cindy Crawfordovú s Kaiou Gerberovou, ale tiež veteránky ako Naomi Campbell a Helena Christensen po boku topmodeliek súčasnosti Belle a Gigi Hadidových či Kendall Jennerovej.

Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke značky...
Gigi Hadid ako modelka na prehliadke značky...
+12Modelka Cindy Crawford na prehliadke značky...

Azda ešte prekvapivejšia však bola medzi modelkami účasť tenistky Sereny Williamsovej. Populárna Američanka sa v rámci módnej šou objavila v šatách a s návlekmi na rukách aj nohách a profesionálne predviedla jednu z kreácií, ktoré údajne vznikali ešte tesne pre Ablohovou smrťou.

zväčšiť Futbalista Robert Lewandowski a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Robert Lewandowski a jeho manželka Anna Lewandowska Futbalista Robert Lewandowski a jeho manželka Anna Lewandowska so stužkami na podporu Ukrajiny medzi hosťami prehliadky Off-White.

Parížsku prezentáciu nevynechala ani tehotná speváčka Rihanna. V jej prípade naozaj platí, že tehotenstvo je to posledné, čo by ju zastavilo v aktívnom spoločenskom živote. Skôr naopak – od jeho ohlásenia ju vídať v spoločnosti častejšie ako predtým. V tomto prípade v ružových kožených šatách, ktoré zvýraznili jej tehotenské obliny. A s partnerom ASAP Rockym (v čiernej koženej bunde) po boku.

zväčšiť Tehotná Rihanna a jej partner ASAP Rocky na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Rihanna a jej partner ASAP Rocky Tehotná Rihanna a jej partner ASAP Rocky na prehliadke v Paríži boli magnetom pre paparazzov.

Médiá určite zaujala aj prítomnosť bývalej francúzskej prvej dámy a niekdajšej supermodelky Carly Bruniovej či modelky Taylor Hillovej. Prehliadku Off-White si však popri celebritách šoubiznisu nenechal ujsť ani svetoznámy futbalista – Poliak Robert Lewandovski. Sympatickému hráčovi robila spoločnosť manželka Anna a obaja sa pred objektívmi hrdo prezentovali aj s ukrajinskou stužkou pripnutou na odevoch. Viac si pozrite v našej galérii.

Obit Virgil Abloh Čítajte viac Najslávnejší černošský dizajnér Abloh podľahol rakovine. Preslávil ho Off-White, tvoril pre Louis Vuitton

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Rihanna #Paríž #Robert Lewandowski #Cindy Crawford #Serena Williams #Bella Hadid #Off-White #Virgil Abloh

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...