Súboj slávnej mamy a dcéry (ne)má víťazku! Obe uchvátili, tu sa krása dedí po praslici

Často ich spolu porovnávajú, objavili sa nejeden raz pred objektívom, ale na prehliadkovom móle mali veľkú spoločnú premiéru. Topmodelka Kaia Gerber a jej mama, niekdajšia supermodelka Cindy Crawford boli magnetmi v Paríži.

02.03.2022 00:00
debata
Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke značky... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke značky Off-White. Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke značky Off-White.

Obe dámy spojené pokrvným putom (a aj viditeľnou vizuálnou podobou) sa objavili v zostave modeliek na pondelňašej prezentácii ateliéru Off-White. Prvá pred objektívy vykročila mladšia z dvojice Kaia. Oblečená do opuletne pôsobiacich šiat s balónovým strihom, ktoré doplnilo žlté tričko s nápisom, so zvodným pohľadom a rafinovanou chôdzou kráčala pred pozvanými hosťami aj zástupcami médií.

Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke značky...
Gigi Hadid ako modelka na prehliadke značky...
+12Modelka Cindy Crawford na prehliadke značky...

Jej slávna mama, dnes 56-ročná Cindy Crawford nasledovala hneď za ňou, pričom v jej prípade tiež prišlo na pompézne pôsobiaci model kaskád tylovej sukne na šatách so športovou univerzitnou grafikou v trupovej časti. To všetko doplnené kabátikom, ale tiež plastovým sáčkom s konfetami a slnečnými okuliarmi.

Bez akejkoľvek debaty možno povedať, že mama aj dcéra vyzerali na módnej prehliadke famózne. Hoci v prípade 22-ročnej Kaii to svet módy takpovediac očakáva, jej ostrieľaná veteránska mama žiarila rovnako.

zväčšiť Modelka Cindy Crawford na prehliadke značky... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Cindy Crawford, Off-White, prehliadka Modelka Cindy Crawford na prehliadke značky Off-White s kolekciou Jeseň/Zima 2022 v Paríži.

Len pred pár dňami oslávila Cindy už spomenuté 56. narodeniny, účasť na prehliadke teda bola možno jej netradičným darčekom a zároveň aj spomienkou na zosnulého dizajnéra Virgila Abloha. Ten značku Off-White založil a preslávil, podobne ako prácu pre Louis Vuitton či rozličné spolupráce s firmami ako Ikea, Magnum či Nike.

Serena Williams, Off-White, prehliadka Čítajte viac Serena na móle, Lewandovski v prvom rade aj tehotná Rihanna v koži: Takto sa žije módou v Paríži!

Parížske mólo hneď v úvodný deň prehliadkového týždňa bolo priam nabité hviezdami, okrem spomenutej rodinnej dvojice to boli aj krásky Bella a Gigi Hadidové, Kendall Jenner či Naomi Campbell alebo Helena Christensen. Ďalšie dni čaká svet módy prezentácia známych značiek ako Dior, Chanel, Valentino či Balenciaga alebo už spomenutý Louis Vuitton.

Video

VIDEO: Kaia Gerber na akcii v LA očarila na červenom koberci

Zdroj: Profimedia

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Cindy Crawford #Kaia Gerber #Off-White

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...