Veď ona je takmer nahá! Tehotná Rihanna na prehliadke Dior, všetky pohľady jej smerom

Pozeral sa vôbec niekto na modelky? Ktohovie... Jedno je však isté, speváčka Rihanna vie, ako si ukradnúť maximum pozornosti pre seba a spravila to aj na prehliadke značky Dior v Paríži.

02.03.2022 10:53
Rihanna Foto:
Speváčka a dizajnérka Rihanna po prehliadke značky Dior v Paríži. Bola magnetom pre všetkých fotografov.
debata

Barbadoská rodáčka, ktorú často označujú ako módnu ikonu, je vo vyššom štádiu gravidity a na utorňajšej módnej šou predviedla azda najodvážnejší outfit svojho ostrosledovaného tehotenstva. Tehotenské bruško zahalila len do priehľadných čiernych čipkovaných šiat. Zahalené nezostalo takmer nič, teda až na intímne partie – aj tie však boli skryté len pod luxusnou čiernou bielizňou – čipkovanou podprsenkou a tanga-nohavičkami na tenučkých šnúrkach.

Speváčka Rihanna pózuje fotografom na...
Herečky Isabelle Adjani (vľavo) a Anya...
+5Herečka Anya Taylor-Joy pred prehliadkou značky...

Hoci v Paríži sa teplota pohybovala v utorok popoludní okolo desiatich stupňov, to slávnej hudobnej hviezde a podnikateľke s vlastnou značkou kozmetiky a spodnej bielizne rozhodne neprekážalo. Aspoň teda nepôsobila, že by sa tým vôbec zaoberala. Po skončení prehliadky vyšla pod holé parížske nebo a v priehľadných šatách na takmer nahom tele pózovala niekoľko minút s úsmevom, či už pred fotografmi, alebo davom fanúšikov.

zväčšiť Speváčka Rihanna pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Rihanna Speváčka Rihanna pózuje fotografom na prehliadke DIOR. Oblečená v priehľadných šatách Dior.

O tom, že prítomnosť Rihanny patrila pritom k „hajlajtom“ prehliadkovej akcie niet pochýb. Speváčku, ktorá tentoraz prišla bez svojho partnera ASAP Rockyho (deň predtým sa spoločne objavili na prehliadke Off-White), usadili k najdôležitejšiemu mužovi luxusného módneho priemyslu Bernardovi Arnaultovi. Ten stojí na čele spoločnosti LVMH, v ktorej portfóliu sa nachádza nielen značka Dior, ale aj mnohé ďalšie – Louis Vuitton, Fendi, Loewe, Celine a tiež Rihanninu kozmetickú firmu Fenty Beauty.

Cindy Crawford, Off-White, prehliadka Čítajte viac Súboj slávnej mamy a dcéry (ne)má víťazku! Obe uchvátili, tu sa krása dedí po praslici

Okrem barbadoskej speváčky a podnikateľky sa medzi hosťami prehliadky objavili aj herečky Anya Taylor-Joy, Alexandra Daddario, ktorá pricestovala rovno po slávnostnom večere SAG Awards či domáca Isabele Adjani. Stovky fanúšikov prilákala tiež prítomnosť juhokórejskej megastar Jisoo, speváčky a členky formácie Blackpink.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Rihanna #Dior #priehľadné šaty

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...