Slávna ruská kráska otvorene proti vojne a Putinovi! Peniaze posiela na Ukrajinu

Na podporu Ukrajiny sa vyjadrilo už množstvo hviezd šoubiznisu, filmového, hudobného či umeleckého sveta. Nechýbajú medzi nimi ani rodáci z Ruska, najnovšie sa ku nim pridala slávna modelka.

03.03.2022 00:00
British Vogue and Self-Portrait Party Foto: ,
Ruská kráska Irina Shayk na párty značky Self Portrait v Londýne.
debata (10)

Ruská kráska Irina Shayk, topmodelka, ktorá sa narodila pred 36 rokmi v meste Jemanželinsk neďaleko hraníc s Kazachstanom, sa verejne vyslovila za ukončenie vojny a podporu ľudí v Ukrajine. „Nie vojne,“ napísala modelka na svojom Instagrame. „Venujem peniaze UNICEF-u a Ukrajinskému červenému krížu. Prosím, sledujte moje stories pre ďalšie linky na pomoc, podporu a dary. Dajte toľko, koľko môžete,“ pokračovala bývalá partnerka futbalistu Cristiana Ronalda. Pridala tiež, že sa modlí za to, aby čo najskôr zavládol mier.

Shayk, ktorej po otcovi koluje v žilách tatárska krv, je pritom jednou z prvých ruských celebrít, ktoré sa takto otvorene postavili proti vojnovému konfliktu a dokonca vyjadrili podporu Ukrajine, ktorá čelí ruskej invázii.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irinashayk (@irinashayk)

Svetový úspech zaznamenala Irina Shayk po tom, čo sa zúčastnila na súťaži Miss Čeljabinsk v roku 2004 a následne bola objavená modelingovou agentúrou. Prvé roky síce ešte cestovala medzi Ruskom, Európou a Amerikou, no s masívnym úspechom sa presídlila najprv do New Yorku a momentálne striedavo žije na americkom kontinente a v Londýne.

Modelka Irina Shayk v newyorskej časti West...
Ako topmodelka si Irina Shayk potrpí na...
+5Topmodelka Irina Shayk v štýlovom trenčkote...

Aj vo veku 36 rokov je stále aktívna v modelingu, naposledy sa objavila na prehliadkach v Londýne, kde predvádzala pre dizajnérov Richarda Quinna a Mattyho Bovana, predtým ju mohli vidieť na módnej šou Michaela Korsa.

Video
VIDEO: Irina Shayk so sexy kolegyňou vystavili dekolty na premiére Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #podpora #Ukrajina #vojna na Ukrajine

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....