Zmyselné pery, krásna tvár, usadená medzi hviezdy! Takto dcéra Steva Jobsa žiarila v Paríži

Pozornosť médií k nej v minulosti smerovala najmä pre známe priezvisko. To, samozrejme, má svoj punc aj dnes. Ale modelka a profesionálna jazdkyňa konského parkúru Eve Jobs je už "hviezdou" aj sama za seba.

09.03.2022 12:00
Eve Jobs Foto: ,
Eve Jobs, dcéra zosnulého Steva Jobsa, na prehliadke Louis Vuitton v Paríži.
debata (1)

Dvadsaťtriročná plavovláska, ktorá je najmladším zo štyroch detí zosnulého počítačového génia a inovátora Steva Jobsa, sa objavila v pondelok na prehliadke ateliéru Louis Vuitton v Paríži. Organizátori ju zaradili medzi najváženejšie celebrity a usadili do prvého radu vedľa hviezd ako sú držiteľky Oscara Julianne Moore, Emma Stone či Jennifer Connelly.

15 najlepších líčení a úprav, týždeň módy, Emma Stone Čítajte viac Obočie Emmy Stoneovej, hriva Demi Moorovej či pery zmyselnej Alexandry: Toto je 15 TOP lookov z Paríža

Eve sa na prezentácii kolekcie Jeseň/Zima 2022/2023 predviedla s príťažlivou úpravou účesu a jemným líčením, vyniknúť nechala najmä svoje plné pery, ale aj krásne, do mandľova tvarované oči. Outfit, ktorý zvolila, bol však narozdiel od iných celebritných žien, o niečo decentnejší. Vystačila si so skráteným topom, ktorý doplnili kožené nohavice so zipsami a popelínová košeľa.

zväčšiť Pretekárka na koni Eve Jobs stavila na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
15 najlepších líčení a úprav, týždeň módy, Eve Jobs Pretekárka na koni Eve Jobs stavila na zjednotenú a rozjasnenú pokožku, aj ona patrí do skupiny dám, ktoré sa neboja hrubšieho a hustejšieho obočia. Pery sú nalíčené telovou ružovou.

Len pár hodín po tom, čo sa 23-ročná absolventka Stanfordu objavila v prvom rade jednej z najsledovanejších módnych šou, potvrdila aj správu o veľkom profesionálnom kroku. Jobs totiž podpísala zmluvu s agentúrou DNA Models, ktorá ju bude exkluzívne zastupovať. Patrí medzi najlepšie agentúry na americkom kontinente a tak netreba pochybovať, že Eve bude v dobrých rukách.

Eve Jobsovú, ale aj ďalšie celebrity na parížskej módnej šou si pozrite nižšie.

Herečka Julianne Moore pred prehliadkou Louis...
Zľava: Herečky Julianne Moore, Emma Stone,...
+14Herečka Emma Stone tiež pricestovala na...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #zmluva #Paríž #Louis Vuitton #Eve Jobs #modelingová agentúra

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...