Cindy Bruna v parížskych uličkách ukázala zvodné tvary a na móle? Veď pod šatami nemá...

Jej krása fascinuje dizajnérov aj fotografov. Už nejaký čas patrí medzi hviezdne tváre - na parížskom týždni módy, ktorý uzavrela tento týždeň prehliadka Chanel, to Cindy Bruna potvrdila hneď viacnásobne.

11.03.2022 00:00
Cindy Bruna počas prehliadky Elie Saab v Paríži. Foto: ,
Topmodelka Cindy Bruna počas prehliadky Elie Saab v Paríži.
debata (1)

Známa topmodelka, ktorú si aj Slováci možno pamätajú z reklám na známe bratislavské nákupné centrum a ktorá Bratislavu dávnejšie navštívila práve kvôli práce na tejto reklame, sa objavila v Paríži na viacerých dôležitých akciách. Dlhonohá, štíhla, neprehliadnuteľná – raz ako zmyselná kráska na prehliadkovom móle, potom experimentátorka s originálnym štýlom ako hosť prehliadky či priamo v parížskych uliciach. Fotografi mohli očarujúcu Brunu zachytiť naozaj na niekoľko spôsobov.

Topmodelka Cindy Bruna na parížskej ulici po...
Topmodelka Cindy Bruna na prehliadke Rochas...
+5Topmodelka Cindy Bruna počas prehliadky Elie...

Azda najviac však kráska zaujala práve tam, kde jej sláva odštartovala. Počas prehliadky libanonského dizajnéra Elieho Saaba už dlhé roky pôsobiaceho v Paríži. Bruna sa objavila v zástupe modeliek, ktoré predvádzali novú kolekciu na sezónu Jeseň/Zima 2022. Najprv oblečená v čiernych šatách so zvýrazneným driekom, odvážnym oblým výstrihom a pštrosím perím lemujúcim zvonové rukávy. Ešte pútavejšia však bola druhá kreácia. Tá bola totiž nielen krásna, ale aj supersexy!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy Bruna (@cindybruna)

Dvadsaťsedemročná modelka sa objavila pred objektívmi vo večerných šatách z čiernej čipky, pod ktorými nemala žiadnu podprsenku a hrdo vykračovala svojou „gazelou“ chôdzou pred zrakmi prítomných a predvádzala svoje vnady. Hrdá na tento moment ho následne zverejnila aj na svojom profile na Instagrame, ktorý sleduje viac ako 1,4 milióna užívateľov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy Bruna (@cindybruna)

Okrem Bruny sa na prehliadke Elieho Saaba objavila iná slávna topmodelka – konkrétne je reč o Nemke Toni Garrnovej a bývalej hviezde Victoria's Secret – Lais Ribeirovej. Tie však nevstúpili na mólo, ale usadili sa do prvého radu ako čestné „hosťky“. Viac si pozrite v galériách z parížskeho týždňa módy.

VIDEO: Slovenské TOP modelky – poznáte ich?

Zľava: Herečky Lucy Boynton, Gugu Mbatha-Raw,...
Topmodelka Cindy Bruna na prehliadke Rochas...
+25Zľava: Modelka Adriana Lima, Madelaine Petsch a...
Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Paríž #Elie Saab #Fendi #týždeň módy #Cindy Bruna

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...