Modelka Brušková v Madride hviezdila na móle a potom... to je úlovok! Selfie so samotnou kráľovnou

Už tradične to býva tak, že po týždňoch módy v mekkách módy ako je Miláno, Paríž či Londýn sa dianie následne presúva aj do ďalších miest. Jedným z nich je aj Madrid s veľmi živou a štýlovou domácou módnou scénou. Roky na nej predvádzajú aj slovenské krásky.

16.03.2022 09:29
Barbora Brušková na prehliadke Hannibal Laguna... Foto:
Slovenská topmodelka Barbora Brušková na prehliadke Hannibal Laguna v Madride.
debata

Jedna z nich, slovenská topmodelka Barbora Brušková, sa na madridský týždeň módy znovu vrátili po polročnej prestávke, ktorá uplynula od toho ostatného. Brušková, ktorú zastupuje agentúra Elite Model Managment, sa po úspechu spred polroka, keď predvádzala na bezmála desiatke odevných prezentácií, opäť postavila na mólo na viacerých módnych šou.

MBFWM OI 2021-2022 Čítajte viac Slovenská kráska Brušková o prehliadkach v pandémii: Toto všetko zažila v Madride!

Mená ako Pertegaz, Ynésuelves či Andrés Sarda alebo Hannibal Laguna patria v Španielsku k dobre známym značkám. Posledný menovaný je tiež pravidelným tvorcom niektorých spoločenských a oficiálnych odevov pre španielsku kráľovnú Letiziu, manželku kráľa Felipeho. Práve s ňou zažila výnimočný moment na týždni módy aj známa slovenská modelka Brušková.

zväčšiť Slovenská topmodelka Barbora Brušková si v... Foto: archív Barbory Bruškovej
Brušková, kráľovná Letizia Slovenská topmodelka Barbora Brušková si v zákulisí jednej z prehliadok madridského týždňa módy strihla selfie aj s kráľovnou Letiziou.

Kráľovná Letizia, ktorá podporuje španielsky odevný priemysel, navštívila priestory fashion weeku a relatívne dlhý čas strávila v priestoroch dizajnérskych showroomov, kde talentovaní tvorcovia prezentovali svoje odevy a kolekcie. Pri tejto príležitosti sa podarilo „ukoristiť“ spoločnú fotografiu aj Barbora Bruškovej, ktorá sa na mieste nachádzala s ďalšími modelkami. Na svojom Instagrame zverejnila momentku so šťastným úsmevom, na ktorej s ňou na pár sekúnd zapózovala aj španielska kráľovná. K takejto foto-spomienke sa bude asi ešte dlho Brušková vracať.

653721833 Čítajte viac Keď sa dedia nádherné šaty v rodine... Kráľovná Letizia v róbe od svokry a princezná Victoria, toto má od mamy!

Letizia, ktorá je mamou dvoch dcér, je povestná svojím elegantným a vycibreným ženským štýlom. Tentoraz ho podčiarkla voľbou krásnych bielych šiat s dlhými rukávmi, ktoré doplnili škoricové lodičky. Letizia je tiež veľmi zodpovednou predstaviteľkou španielskej monarchie, celý čas nosí ochranné rúško a absolvuje s ním aj oficiálne podujatia.

Zľava: Herečky Lucy Boynton, Gugu Mbatha-Raw,...
Topmodelka Cindy Bruna na prehliadke Rochas...
+25Zľava: Modelka Adriana Lima, Madelaine Petsch a...

VIDEO: Slovenské topmodelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #selfie #kráľovná Letizia #Barbora Brušková

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...