Heidi Klum, Tyra či Candice s Alessandrou: Kardashian ich vyzliekla do bielizne a sú ikonické!

Všetky sa objavili na móle slávneho výrobcu dámskej bielizne a s ich menami sa spájali prívlastky "anjelici". Aj dnes vyzerajú anjelsky, alebo lepšie povedané anjelsky sexi. Kvarteto slávnych modeliek však vymenilo "zamestnávateľa".

06.04.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Poriadne veľké prekvapenie vyvolali v utorok zábery, ktoré sa objavili na instagramovom profile megastar a podnikateľky Kim Kardashianovej, ale tiež na oficiálnej stránke jej značky tvarovacej bielizne SKIMS. Ide totiž o zábery z najnovšej kampane, v ktorej sa stretla štvorica slávnych modeliek.

Heidi Klum, Tyra Banks, Candice Swanepoel a Alessandra Ambrosio – kvarteto žien, ktoré zastupujú rôzne generácie, farbu pleti, ale aj typ postavy sa obliekli na záberoch, ktoré ako prvé priniesol americký magazín People, do telových kúskov tvarovacej bielizne. Fit Everybody (Sadne každému) taký je názov kolekcie, ktorú štvorica propaguje.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SKIMS (@skims)

Na instagramovom profile samotnej Kim Kardashianovej sa objavila aj fotografia, kde v sexi kombinácii telovej podprsenky a nohavičiek pózuje so štvoricou modelingových veteránok aj samotná Kim. Výsledok nemôže hovoriť jasnejšie – jednotlivé produkty dámskej bielizne naozaj vyzerajú sexy a pohodlne na všetkých dámach.

„Ženy, s ktorými denne pracujem, sú ikonické a rovnako ikonické sú aj dámy, s ktorými sme nafotili našu kampaň,“ komentovala pre People 41-ročná Kim Kardashian.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SKIMS (@skims)

Zaujímavosťou pritom je, že na reklamu dámskej bielizne si vybrala dámy, ktoré rozhodne už nepatria medzi mladučké modelky. najmladšou v zostave je so svojimi 33 rokmi juhoafrická rodáčka Candica Swanepoel. Nasleduje štyridsaťročná Ambrosio a Heidi Klum s Tyrou Banksovou, ktoré majú obe 48 rokov.

O zábery do kampane, ktorá by sa mala objaviť nielen v časopisoch, ale aj na billboardoch a megaboardoch po celej Amerike, sa postaralo duo fotografov Sandy Kim a Greg Swales. Celá kolekcia je v predaji od pondelka 4. apríla.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SKIMS (@skims)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #bielizeň #Kim Kardashian #Heidi Klum #Alessandra Ambrosio #Candice Swanepoel #Tyra Banks #Skims

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...