Tehotenstvo v absolútne sexy podobách? Pozrite sa na Rihannu, nové zábery berú dych

Azda niet fotografovanejšej tehotnej celebrity ako je speváčka Rihanna. Jej požehnaný stav je pravidelne monitorovaný aj vďaka jej originálnemu módnemu štýlu. Teraz však bol posunutý na nový ešte vyšší "level".

13.04.2022 00:00
debata (3)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Barbadoská rodáčka, ktorá čaká svojho prvého potomka s partnerom ASAP Rockym, sa stala hviezdou najnovšieho vydania módneho magazínu Vogue. Májové číslo venovalo speváčke a dizajnérke niekoľko stránok a veľkolepý módny editoriál nafotila slávna fotografka Annie Leibovitz.

Signifikantným motívom nie je len dôraz na bruško v záverečnom trimestri, ale aj mimoriadne zvodné podoby 34-ročnej speváčky. Na obálke májového vydania hviezda pózuje v telovom elastickom body z červenej čipky od značky Alaia, vo vnútri magazínu sa však nachádzajú aj zábery nahej Rihanny len so štrasovými retiazkami cez bruško a zahalenou v čiernom kabáte alebo fotografie, na ktorých pózuje nahá vo vani s penou. Z vody vykúka len bruško a jej tvár a krk ozdobený briliantovým náhrdelníkom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

V rozhovore pre slávny módny magazín speváčka prezradila aj to, či jej tehotenstvo bolo plánované. Uviedla, že určite sa to nedialo v duchu, že by sa snažila „poznať svoje plodné dni alebo podobné blbosti“. „Jednoducho sme si to len užívali. A odrazu to bolo na tehotenskom teste. Nemárnila som čas, hneď som mu zavolala a ukázala mu to. A potom som šla na ďalší deň k doktorovi a naša cesta sa začala,“ citoval hviezdu časopis.

Na jeho oficiálnej stránke na Instagrame sa objavilo aj video z fotenia, v ktorom Rihanna jasne dáva najavo, že bolo jej zámerom nafotiť príťažlivé a zvodne ladené zábery. „Dúfam, že sa nám podarilo predefinovať to, čo sa považuje za "slušné“ pre tehotné ženy," komentovala hviezda májového vydania. „Moje telo práve teraz robí neuveriteľné veci a nebudem sa za to hanbiť. Tento čas by mal pôsobiť slávnostne. Prečo by ste mali skrývať svoje tehotenstvo," opýtala sa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

V spolupráci s magazínom Vogue CS a podujatím Vogue Live vznikol nedávno aj exkluzívny rozhovor s Maye Muskovou – mamou Elona Muska, ktorý mohla Pravda urobiť exkluzívne ako jediné slovenské médium. Viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Rihanna #Vogue #titulná strana #Annie Leibovitz

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...