Tehotná Adriana Lima vystavila bruško na prehliadke. O pár hodín neskôr? Nádherná na premiére!

Informáciu, že je v šťastnom očakávaní ďalšieho potomka, odtajnila verejnosti už vo februári. Brazílska topmodelka Adriana Lima sa však ani vo vyššom štádiu tehotenstva nevzdáva práce.

23.04.2022 13:00
Adriana Lima a jej partner Andre Lemmers Foto:
Tehotná topmodelka Adriana Lima a jej partner Andre Lemmers, s ktorým čaká svoje tretie dieťa (ich prvé spoločné) na premiére projektu The Offer.
debata

Len pred pár dňami sa niekdajšia hviezda značky Victoria's Secret objavila na comebackovej prehliadke amerického dizajnéra Alexandra Wanga, pričom predviedla jeden z odvážnejších modelov celej kolekcie. V čiernej sukni a podprsenkovom tope s rukávmi odhalila tehotenské obliny a nejednému pozorovateľovi mohlo v momente, keď sa objavila na móle, napadnúť iné meno. Rihanna.

Herečka Nora Arnezeder.
Herec Colin Hanks na premiére novinky The Offer.
+3Tehotná topmodelka Adriana Lima a jej partner...

Áno, aj barbadoská speváčka je momentálne v šťastnom očakávaní a za posledné mesiace stihla predviesť svoje bruško vo viacerých odvážnych a odhaľujúcich kreáciách – jej stylingová púť sa zavŕšila nedávno editoriálom v magazíne Vogue, kde opäť stvárnili jej tehotenstvo v príťažlivých a zvodných podobách.

zväčšiť Tehotná modelka Adriana Lima na prehliadke... Foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia
Adriana Lima Tehotná modelka Adriana Lima na prehliadke dizajnéra Alexandra Wanga pod názvom "Fortune City", ktorá sa konala v Los Angeles.

Je celkom pravdepodobné, že aj kúsok z najnovšej kolekcie Wanga sa čoskoro objaví v uliciach práve na Rihanna – je to však brazílska rodáčka Lima, kto bude mať na konte prvenstvo v jeho predvedení.

661756809 Čítajte viac Tehotenstvo v absolútne sexy podobách? Pozrite sa na Rihannu, nové zábery berú dych

Fanúšikovia slávnej krásky a kedysi jednej z najlepšie zarábajúcich modeliek planéty ju však majú asi radšej v rafinovanejších modeloch. Lima deň po módnej šou uspokojila aj ich, keď sa objavila na premiére seriálovej novinky The Offer. Tam už dorazila oblečená v elegantných večerných šatách, ktoré decentne obkresľovali jej bruško. Po jej boku stál partner a otec bábätka Andre Lemmers.

Dvojica iba pred pár dňami zverejnila pohlavie očakávaného spoločného potomka. Spravili tak vo videu na Instagrame, ktoré zverejnila Lima na Veľkonočný pondelok. Zdá sa, že dvojica sa dočká chlapčeka. Topmodelka je pritom mamou dvoch dcér, Valentiny a Sienny, ktoré má s exmanželom Markom Jaŕicom. Partneri sa rozviedli v roku 2014.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #prehliadka #Rihanna #móda #odhalené bruško #Adriana Lima

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...