Tomu sa hovorí príchod! Sexy mama Lively na párty Hadidovej, fotografi priam šaleli

Poriadny narodeninový žúr si v sobotu večer užila jedna z najznámejších modeliek súčasnosti. Američanka Gigi Hadid oslávila 27 rokov, nechýbali pri tom ani slávne gratulantky.

25.04.2022 00:00
Blake Lively Foto:
Herečka Blake Lively bola magnetom pre fotografov v minišatách, keď dorazila na oslavu 27. narodenín Gigi Hadidovej.
debata

Do podniku Zero Bond v New Yorku, kde sa narodeninový večierok konal, dorazilo v sobotu v noci niekoľko známych tvárí. Slávnej blondínke, ktorú svet pozná z reklám Versace, Chanel či Fendi, ale aj ako krásku na stránkach magazínov či hviezdu prehliadok, prišla popriať napríklad kolegyňa Emily Ratajkowski či čerstvá mamička Martha Hunt.

Modelka a autorka Emily Ratajkowski na oslavách...
Topmodelka Bella Hadid prichádza na oslavu 27....
+1Herečka Blake Lively bola magnetom pre...

Práve materstvo spojilo Hadidovú aj s dánskou kráskou, niekdajšou supermodelkou Helenou Christensenovou, ktorá sa tiež objavila medzi gratulantmi. Helena americkú modelku dokonca fotografovala pre česko-slovenskú verziu magazínu Vogue a údajne práve pri tomto fotení vzniklo medzi zástupkyňami dvoch rozličných modelingových generácií priateľstvo.

zväčšiť Topmodelka Gigi Hadid prichádza na oslavu... Foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Gigi Hadid Topmodelka Gigi Hadid prichádza na oslavu svojich 27. narodenín do newyorského podniku Zero Bond.

Na párty, samozrejme, nemohla chýbať ani mladšia sestra Gigi – rovnako slávna Bella Hadid, ktorá opäť stavila na look inšpirovaný módou 90-tych rokov a rozdávala úsmevy paparazzom, ktorí striehli pred vstupom do podniku. Kým Bella stavila na tmavosivé minišaty s prestrihmi na brušku, oslávenkyňa dorazila ako kráľovná v bielom. Kombinácia nohavíc, korzetu a plášťa zo semitransparentnej čipky bola neprehliadnuteľná.

Gigi Hadid, Bella Hadid Čítajte viac Slávne sestry Hadidové celkom nahé! Versace z nich spravil Evy v kabelkovom raji

Azda najväčší ošiaľ však vyvolala v sobotňajší večer známa americká herečka Blake Lively. Aj slávnu blondínku z hitu Gossip Girl pozvali na narodeninový žúr. Mama troch detí sa v konkurencii krások z modelingu nenechala zahanbiť – ba dokonca opačne. Jej look bol absolútnym magnetom. Rovnako ako forma.

Lively stavila na výrazné cyklámenové minišaty a jej príchod vyzeral akoby do Zero Bond prichádzala tá najväčšia star. Blesky objektívov a pokriky fotografov hovorili jasnou rečou. Viac si už pozrite v našom videu a galérii z príchodov na večierok.

Video
VIDEO: Blake Lively prichádza na párty Gigi Hadidovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Blake Lively #narodeniny #paparazzi #oslava #minišaty #Gigi Hadid

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....