Každá úplne iná, obe nádherné! Slávne sestry ako kráľovné, ozdobili večer pod taktovkou princa

Pár dní dozadu spoločne oslavovali na narodeninovej žúrke plnej modeliek a zdá sa, že v tom sestry Gigi a Bella Hadidové pokračujú. Hoci tentoraz v trochu decentnejšom štýle.

30.04.2022 14:00
Gigi Hadid (Vľavo) a Bella Hadid Foto: ,
Sestry Gigi Hadid (Vľavo) a Bella Hadid prišli na charitatívnu akciu spoločne.
debata

Slávne duo modeliek, ktoré patria medzi najžiadanejšie tváre súčasnosti, sa vo štvrtok podvečer objavili spoločne na podujatí Prince's Trust Gala v newyorskej reštaurácii Cipriani. Išlo o jednu zo zriedkavých príležitostí, keď sa tmavovláska Bella a jej blonďatá sestra Gigi postavili na červenom koberci jedna vedľa druhej. Naposledy sa tak stalo totiž vo februári pred dvoma rokmi.

Topmodelka Bella Hadid v kreácii Christian Dior.
Topmodelka Gigi Hadid v kreácii Valentino.
+3Herečka Phoebe Dynevor na červenom koberci v...

Kým Bella stavila na „old-skúl“ glamour v archívnej kreácii z dielne Christian Dior a pôsobila ako zjavenie z éry 20-tych a 30-tych rokov minulého storočia, jej sestra pôsobila omnoho modernejšie, výraznejšie a odvážne. Vďaka za to patrila nielen novej farbe vlasov, ktorú nosí už pár dní, ale tiež výraznej fuksiovej ružovej kreácii z dielne Valentino – z kolekcie, ktorú značka venovala takmer celú tejto výraznej farbe.

Blake Lively Čítajte viac Tomu sa hovorí príchod! Sexy mama Lively na párty Hadidovej, fotografi priam šaleli

Gigi sa nezľakla dotiahnuť svoj look do absolútneho stylingového extrému a obliekla si presne to, čo mala na sebe modelka počas premiéry na móle. Výrazné krikľavo ružové pančuchy a masívne topánky dodávali jej stylingu „grády“.

zväčšiť Topmodelka Kate Moss na podujatí Prince's... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Kate Moss Topmodelka Kate Moss na podujatí Prince's Trust Gala.

Sestry Hadidové však neprišli len pózovať, obe aj podporili pointu akcie, ktorá sa konala vo vychýrenej reštaurácii. Akcia pod záštitou Prince's Trust bola venovaná podpore a pomoci mladým ľuďom, ktorí trpia sociálnym vylúčením, problémami s duševným zdravím či postihnutím, aby sa dokázali zaradiť do bežného života a uspieť. Organizáciu Prince's Trust založil britský princ Charles už pred niekoľkými rokmi, pričom bilancia tvrdí, že dokázala pomôcť mnohým mladým ľuďom v núdzi.

V galérii si pozrite aj ďalšie známe krásky, ktoré sa na podujatí zúčastnili. Britániu zastupovala namiesto princa Charlesa Kate Moss či herečka Phoebe Dynevor, prišla aj Karlie Kloss.

Video
VIDEO: Sestry Hadidové v New Yorku pózovali spolu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #krása #Valentino #benefícia #Gigi Hadid #Bella Hadid

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....