Americká kráska sa pre plavky narodila! Melón do ruky a v Miami je magnet pláže

Tvár modelky Taylor Hillovej pravdepodobne poznáte z nejakej reklamy, ktorú ste za posledné roky videli. A krivky? Tie preslávila Victoria's Secret. Ale vlastne nebolo inej šance, keď príroda bola k americkej kráske taká štedrá.

16.05.2022 00:30
Taylor Hill a Foto: ,
Topmodelka Taylor Hill a jej romantická krása s príchuťou viktoriánskej éry.
debata

Dvadsaťšesťročná modelka sa pred pár dňami objavila na pláži v Miami – nie však súkromne, ale v pracovnom nasadení. Hoci v prvom momente by ste ju možno ani od bežných hostí pláže neodlíšili. Dôvodom bol fakt, že Hill prišla na promenádu fotografovať nové modelky plaviek a bikín. Údajne pre renomovaného výrobcu plážovej garderóby.

Americká topmodelka Taylor Hill na podujatí MET... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Americká topmodelka Taylor Hill na podujatí MET Gala. Americká topmodelka Taylor Hill na podujatí MET Gala.

Kráska vystriedala niekoľko modelov – v médiách sa potom objavili najmä zábery vo fialových jednodielnych plavkách s dekoratívnymi volánikmi, na ktorých Hill pózuje aj so šťavnatým melónom.

Video

VIDEO: Taylor Hill fotila na pláži s melónom, krivky má ukážkové

Napriek tomu, že meno Taylor Hillovej nie je možno verejne také preslávené ako to platí pre sestry Hadidovú, Kaiu Gerberovú či Kendall Jennerovú, radí sa táto rodáčka zo štátu Illinnois medzi tie najúspešnejšie modelky Spojených štátov amerických. A vlastne aj planéty.

Cara Delevingne Čítajte viac Zhodila sako a zostala hore bez celá v zlate! Ale ošiaľ vyvolal celkom iný detail, ukázala tiež...

Popri práci s gigantmi brandže ako spomenutá Victoria's Secret či Ralph Lauren alebo Michael Kors je Taylor tiež ozdobou mnohých spoločenských podujatí. Nemohla chýbať ani na nedávnom slávnostnom otvorení výstavy v Metropolitnom múzeu a charitatívnom večere MET Gala. Jej romantický look vo veľkolepej róbe s vyšívanou vlečkou zaradila niektorí módni odborníci medzi najpôvabnejšie podoby večera.

Topmodelka Imaan Hamman na akcii MET Gala 2022. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Topmodelka Imaan Hamman na akcii MET Gala 2022.

Okrem Hillovej sa na podujatí, samozrejme, zúčastnili aj spomenuté krásky zo sveta modelingu ako sestry Hadidové alebo Kaia Gerber. Modelingovú brandžu zastúpila aj Jasmine Tookes, Joan Smalls či Caroline Trentini. Ten vôbec najsexi look večera si však na konto pripísala dáma narodená v Holandsku – Imaan Hamman. Dvadsaťpäťročná modelka odvážnym modelom vyrazila niektorým pánom dych.

Viac si pozrite v našej galérii.

Topmodelka Jasmine Tookes vyzerala očarujúco.
Amy Schumer  na MET Gala.
+59Americká topmodelka Taylor Hill na podujatí MET...

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #plavky #fotenie #melón #MET Gala #Taylor Hill #mall.tv

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...