To tu ešte nebolo! 74-ročná mama Elona Muska pózuje v plavkách na titulke slávneho magazínu!

Skutočný triumf ženskej krásy každého veku - aj tak by sa dalo nazvať rozhodnutie magazínu Sports Illustrated pri tvorbe titulnej strany ich plavkového špeciálu na tento rok. Ozdobila ho 74-ročná Maye Musk.

17.05.2022 07:40
debata (6)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maye Musk (@mayemusk)

Modelka, dietologička, motivátorka a knižná autorka. A tiež dáma, ktorá je známa ako mama miliardára – najbohatšieho muža planéty Elona Muska. Muskovú si zástupcovia magazínu vybrali ako hviezdu titulnej strany pre vydanie plavkového špeciálu a urobili tak historické rozhodnutie. Ide o vôbec najstaršiu modelku, aká sa kedy na obálke tohto typu magazínu objavila.

Maye Musk na poduajtí The Fashion Awards 2021 v...
Maye Musk, mama miliardára Elona Muska, pred...
+17Zakladateľka a CEO magazínu Vogue CS Michaela...

Dnes 74-ročná Musk pózuje v exotickej destinácii v jednodielnych plavkách značky Maygel Coronel, na ušiach má náušnice v tvare palmy. „Byť modelkou v plavkách pre Sports Illustrated, to by ma ľudia asi najradšej zavreli ako bláznivú ženskú!“ zavtipkovala si Maye Musk v rozhovore pre magazín.

„Ale som nesmierne nadšená, že sa rozhodli ukázať, že aj staršie ženy nosia plavky a že pritom môžu vyzerať skvelo. Myslím si, že to naozaj môže zmeniť fakt, ako sa ženy cítia v plážovom oblečení,“ komentovala sympatická Musk.

Maye Musk poskytla koncom marca exkluzívny rozhovor pre Pravdu, keď sa zúčastnila na konferencii Vogue Live v Prahe. Prečítať si ho môžete nižšie.

Maye Musk Čítajte viac Mama najbohatšieho muža planéty exkluzívne pre Pravdu! Maye Musk prezradila tú najlepšiu radu pre život

Kanadsko-juhoafrická modelka, ktorej kariéra sa znovu naštartovala pred pár rokmi, pre magazín nafotila celú sériu záberov. Na samotnej stránke Sports Illustrated sa objavuje niekoľko z nich, ďalšie budú súčasťou printového vydania špeciálneho časopisu, ktorý každoročne predstavuje plážové kolekcie rozličných značiek na modelkách rôzneho veku, rasy či národnosti.

Okrem Muskovej pripravil časopis na tohtoročné vydanie niekoľko verzií obálok. Na titulnú stranu sa tak dostala aj internetová a televízna celebrita Kim Kardashian, speváčka Ciara a plnoštíhla modelka Yumi Nu.

Modelka, dietologička, spisovateľka a mentorka... Foto: SHUTTERSTOCK
Maye Musk Modelka, dietologička, spisovateľka a mentorka Maye Musk na zábere roku 2019.

V minulosti sa magazín Sports Illustrated zameriaval predovšetkým na obsadzovanie mladých a žiadaných modeliek – na obálke magazínu v minulosti pózovali aj české topmodelky Daniela Peštová či Petra Němcová alebo Pavlína Pořízková. Posledné roky sa však SI darí búrať rozličné tabu – bolo to napríklad obsadenie plnoštíhlej Ashley Grahamovej, ktorú titulná strana magazínu vystrelila medzi top hviezdy modelingovej brandže.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #plavky #titulka #Sports Illustrated Swimsuit Issue #Maye Musk

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...