Kráľovné vzdali hold kráľovnej! Kate Moss aj Naomi Campbell si užili žúr v uliciach a spomínali na 90-te roky

V 90-tych rokoch boli absolútne kráľovné! Vo svete módy. Ich mená poznal a dodnes pozná celý svet. V nedeľu večer však aj supermodelky Kate Moss a Naomi Campbell oslavovali kráľovnú britskú. Alžbetu II. a jej 70 rokov na tróne.

06.06.2022 10:24
Kate Moss (v strede) a britská herečka a... Foto: ,
Modelka Kate Moss (v strede) a britská herečka a celebrita Patsy Kensit. Spoločne v sprievode na oslavu kráľovnej Alžbety II.
debata

Dvojica slávnych krások, ktoré aj tri dekády po ich triumfe a najväčšej sláve patria k medzinárodným celebritám, sa objavila v nedeľu popoludní v sprievode pri príležitosti osláv platinového jubilea. Obe dámy sa ocitli na otvorenej streche autobusu, ktorý bol nabitý celebritami a ktorý, vlastne vôbec nie prekvapivo, upravili na podobu 90-tych rokov. Obrázky skupiny Spice Girls na kapote, ale aj prítomní hostia oblečení v retro kúskoch – fotografom sa naskytol naozaj zaujímavý pohľad.

Kate Moss (v strede) a britská herečka a...
Modelka Naomi Campbell nemohla na oslavách...
+4Modelky Kate Moss (dolu druhá sprava), Naomi...

Isté bolo, že všetci prítomní sa naozaj dobre zabávali. Kate Moss, ktorá len nedávno svedčila v súdnom procese s expartnerom Johnnym Deppom, sa obliekla do koženého kabátika s motívom britskej vlajky. Na očiach mala nasadené do ružova tónované slnečné okuliare a len veľmi ležérny mejkap a úpravu vlasov ozdobených kvetmi. Spoločnosť jej robila dlhoročná kamarátka Patsy Kensit, s ktorou si užívali nielen povzbudzovanie davu, ale aj hudbu a dobrú náladu v uliciach.

zväčšiť Topmodelka Naomi Campbell si robí fotografiu... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Naomi Campbell Topmodelka Naomi Campbell si robí fotografiu počas osláv Platinum Jubilee Pageant neďaleko Buckinghamského paláca.

Mossovej kolegyňa Naomi sa objavila na vyvýšenej plošinke rovnakého autobusu, možno aby mala lepší výhľad, možno pre lepšie zviditeľnenie seba samej. Aj ona však podľahla ošiaľu osláv a fotila si nadšene davy Britov a turistov, ktorí prišli pogratulovať kráľovnej Alžbete II.

APTOPIX Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Priam magický okamih Alžbety II. počas nedeľných osláv! Meghan a Harry opäť chýbali

Tá na záver akcie poriadne prekvapila, keď sa osobne objavila na balkóne Buckinghamského paláca, hoci jej príchod sa neočakával. Odmenou jej bol nadšený aplauz tisícok návštevníkov. A ako inak, tlieskali aj kráľovné z mól…

Video
VIDEO: Alžbeta II. na balkóne Buckinghamského paláca.

Chcete si pozrieť doterajšie galérie z osláv platinového jubilea? Kliknite aj na ďalšiu stranu

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oslavy #Naomi Campbell #Kate Moss #kráľovná Alžbeta II. #devätdesiate roky

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...