Slávna Beyoncé je späť! S koňom na tanečnom parkete a úchvatnými zábermi - tu sú!

Niekoľko mesiacov o nej nebolo veľmi počuť, no tomu je koniec. Speváčka Beyoncé ohlásila vydanie nového albumu. Svet však zaujala ešte viac novými zábermi. Prináša ich na svojich stránkach magazín Vogue.

19.06.2022 14:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Britská mutácia slávneho módnika vo svojom najnovšom vydaní prezentuje slávnu americkú speváčku, ktorá len pred pár dňami potvrdila vydanie nového albumu nazvaného Renaissance – Act One. Bol to práve šéfredaktor britského Vogue Edward Enninful, ktorý mal možnosť stráviť so slávnou divou niekoľko dní a tiež počul ukážky z nového albumu. Jeho vyjadrenia a nadšené slová momentálne už zdieľajú fanúšikovia po celom svete. Na album si však budú musieť počkať – vydanie je naplánované na 29. júla, informovala na svojich stránkach Beyoncé.

Speváčka  Beyoncé Čítajte viac Beyoncé má 40! Na kariére drela odmalička, dnes sa pýši mnohými NAJ

Na čo čakať netreba, je niekoľkostranový foto-editoriál, ktorý exkluzívne prezentuje práve britský módny časopis. Už titulná strana si vyslúžila na sociálnych sieťach množstvo komentárov. Štyridsaťročná Beyoncé na nej pózuje na výraznom, priamo krvavočervenom pozadí, oblečená celá v čiernej farbe. Sedí na koni, pričom hlavu jej zdobí masívna koruna z dlhých čiernych pier.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Ak sa čitateľ prizrie bližšie, všimne si, že kôň so slávnou divou stojí priamo v nočnom klube a pózuje na tanečnom parkete. To by mohlo naznačovať, že Beyoncé sa aj hudobne túži vrátiť do čias tanečných nocí v slávnom Studio 54 v New Yorku. Práve tam sa kedysi v rámci divokých a dekadentných párty objavila na živom koni aj modelka a jedna z múz Andyho Warhola Bianca Jagger.

Adele Čítajte viac Adele na obálke s bujným dekoltom, ako diva aj diskožienka: Hovorí o láske i chudnutí

Sériu ďalších záberov už britský Vogue zverejnil na svojom Instagrame – väčšina fanúšikov sa však zhoduje, že toto je vydanie, ktoré túžia mať doma fyzicky, keďže mnohé z fotografií vnímajú ako umelecké diela. S niečím podobným asi Beyoncé kalkujuje aj pri vydaní albumu. Ten by totiž mal obsahovať 28-stránkový fotografický booklet a zberateľský mini plagát. Nahrávka bude mať 16 skladieb.

Pozrite si aj video: Rihanna a ASAP Rocky pod paľbou bleskov, čo si to na seba obliekli?
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #album #Vogue #titulná strana #kôň #disko

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...