Havlová ako hviezda na titulke Vogue! V Ríme ju fotil Slovák, ktorému pózuje aj Sharon Stone

O pôvaboch a šarme Dagmar Havlovej azda nepochybuje nik. Nielen ako herečka, ale aj ako prvá dáma Česka ich v minulosti potvrdzovala opakovane. Teraz sa "vrátila" vo veľkom štýle ako modelka. Na obálke známeho magazínu.

17.06.2022 15:01
debata (6)

Českú herečku pre svoje najnovšie vydanie zvečnil magazín Vogue. Jeho česko-slovenská mutácia v minulosti už nafotila aj slovenskú prezidentku Zuzanu Čaputovú, na jeho obálke sa ocitla aj Kylie Jenner či napríklad Irina Shayk. Šesťdesiatdeväťroč­ná Havlová, ktorá pózuje na jednotlivých záberoch v priestoroch večného mesta Ríma a v luxusnom hoteli v centre Ríma, sa v spomenutom zozname titulkových hviezd určite nestratí.

TGAL9843 Čítajte viac Emma Čaputová pózuje na titulke VOGUE! Toto je nová generácia modelingu, vraví magazín

O jednotlivé fotografie vdovy po zosnulom českom prezidentovi Václavovi Havlovi sa postaral slovenský fotograf Branislav Šimončík, ktorý má na konte viaceré prestížne zákazky a fotenia. V minulosti napríklad vytvoril kampane pre značku Dolce & Gabbana, pravidelne fotí pre portugalský Vogue či magazín GQ a pred jeho objektívom už tretíkrát stála aj hollywoodska diva Sharon Stone. Práve ona si vraj Šimončíkovu prácu veľmi obľúbila.

Havlová sa dočkala dokonca troch titulných stránok, pričom dve z nich sú limitované. Na jednej z nich sa objavuje ako žena unikajúca pred paparazzmi, čo má poukázať aj na to, akému náporu (najmä od bulvárnych médií) čelila po svadbe s Václavom Havlom.

Chcete vidieť, aké zábery nafotil naposledy Branislav Šimončík so Sharon Stoneovou? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #titulka #Branislav Šimončík #Dagmar Havlová #Vogue CS

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....