Fešák zo seriálu Elita ako dokonalý model! Milánsku šou ovládol aj s hrdinom Stranger Things

Víkendové dianie v Miláne sa opäť nieslo v znamení módy. Pánskej. Nezaobíde sa, samozrejme, bez pánov. Na módnu prehliadku Fendi dorazilo hneď niekoľko slávnych tvárí.

21.06.2022 00:00
André Lamoglia Foto:
Herec André Lamoglia na prehliadke Fendi Jar/Leto 2023, ktorá sa konala v Miláne.
debata

V zozname hostí prezentácie novej kolekcie módy na sezónu Jar/Leto 2023 sa ocitlo niekoľko svetoznámych mien a azda ešte známejších tvárí. Pozornosť fotografov, ale aj fanúšikov v uliciach si okamžite uchmatli hviezdy populárnych súčasných seriálových projektov.

Málokto asi nepočul o fenoméne Stranger Things, super úspešnom seriálovom projekte z produkcie Netflixu, ktorého štvrtú sériu si nedávno mohli streamovať odberatelia televíznej platformy a veruže tak aj urobili. V miliónoch streamovaní. Prítomnosť herca Noaha Schnappa, jedného z hlavných hereckých predstaviľov Stranger Things, bola „veľká vec“.

Americký herec Noah Schnapp tiež prišiel na...
Herec Édgar Ramírez sa tiež objavil na...
+5Herec André Lamoglia na prehliadke Fendi...

Schnapp, ktorý aj v skutočnom živote pôsobí pomerne placho – podobne ako jeho seriálový charakter – pôsobil momentmi priam zaskočene z toho, aké vrúcne prijatie ho v Miláne čakalo. Sedemnásťročný herec a rodák z New Yorku bol, samozrejme, od hlavy po päty oblečený v značke hostiteľa. To však konieckoncov platilo aj pre ďalších pozvaných hostí.

Herec Noah Schnapp prichádza na módnu... Foto: Photo by Jacopo M. Raule/Getty Images for Fendi
Noah Schnapp Herec Noah Schnapp prichádza na módnu prehliadku Fendi.

Popri hrdinovi Stranger Things však možno ešte viac fanúšikov z európskeho kontinentu a módneho sveta potešil André Lamoglia – mimoriadne fešný Brazílčan, ktorého v rodnej krajine poznajú roky a v medzinárodnom svetle reflektorov sa ocitol po účinkovaní v seriáli Elita (tiež z produkcie Netflixu). Dvadsaťštyriročný Lamoglia sa živil aj ako manekýn a v super trendovej kombinácii koženého topu bez rukávov na zips, nohavíc a tašky z dielne Fendi vyzeral ako jeden z modelov.

620074768 Čítajte viac Hviezda seriálu Elita z Netflixu v Cannes! Odhalila bruško, nezostalo len pri tom

Lamogliu síce sleduje na Instagrame zatiaľ „len“ 2,5 milióna sledovateľov (čo je v porovnaní s Noahom Schnappom menej o takmer 18 miliónov), jeho fyzická forma a pôvab sú však v módnom svete veľkou devízou, ktorá mu určite v budúcnosti prihrá ďalšie exkluzívne pozvania aj kontrakty. Nedávno napríklad herec nafotil editoriál v kúskoch od luxusných pánskych značiek s módou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa André Lamoglia (@andrelamoglia)

Popri dvojici spomenutých seriálových hviezd sa v Miláne objavil aj Édgar Ramirez, ktorého si možno diváci pamätajú ako Gianniho Versaceho v seriáli American Crime Story: Zabitie Gianniho Versaceho. Viac si pozrite v galérii a prehliadku samotnú nájdete v našom videu, exkluzívne dostupnom priamo na Pravda.sk.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Miláno #Fendi #Stranger Things #elita #Noah Schnapp #André Lamoglia

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...