Bella Hadid ako magnet: Kratšie by to už nešlo, inak by neukázala nohy, ale nohavičky!

Topmodelka Bella Hadid sa počas víkendu vybrali na obed so svojím priateľom Marcom Kalmanom, všetky paparazzovské objektívy však mali zaostrené len na známu krásku.

21.06.2022 00:00
701104373 Foto:
Topmodelka Bella Hadid na zábere z New Yorku. Za ňou kráča jej partner Marc Kalman.
debata (1)

Dvadsaťpäťročná brunetka, jedna z najžiadanejších modeliek súčasnosti, sa objavila v nedeľu v newyorských uliciach, keď si vyrazila na spoločný nedeľňajší obed so svojím partnerom. O pozornosť má postarané takmer všade, kde sa objaví – tentoraz jej k tomu pomohla aj módna kombinácia. Hadid sa vybrala v inšpirácii späť na koniec šesťdesiatych rokov a predviedla sa v károvanej mikromini sukienke z dielne značky Burberry.

Topmodelka Sara Sampaio v šatách z dielne...
Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho...
+53Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.

Prehliadnuť modelku vlastne nebolo možné, lebo najväčšiu pozornosť na seba strhli jej štíhle dlhé nohy, ktoré uvedená módna kombinácia odkrývala. Mladšia sestra rovnako slávnej Gigi Hadidovej si ku sukni obula decentné mokasíny a dokonca ku nim pridala biele ponožky (ktohovie, ako by dopadla v ankete o módnych faux pas Slovákov – biele ponožky v topánkach sú totiž pre slovenských mužov jedným z najväčších módnych prešľapov slovenských žien – viac tu).

Video
VIDEO: Bella Hadid v kratučkej sukničke v uliciach New Yorku.

Belle robil spoločnosť jej partner Marc Kalman, s ktorým by mali už čoskoro osláviť druhé výročie spoločného vzťahu. Prvýkrát sa správy o ich randení objavili síce až v lete roka 2020, no dvojica vraj randila takmer rok predtým bez toho, aby sa o tom novinári či verejnosť dozvedeli. Výrazne k tomu pomohla aj pandémia koronavírusu, ktorá partnerom umožnila svoje súkromie udržať mimo dohľadu reportérov.

Gigi Hadid (Vľavo) a Bella Hadid Čítajte viac Každá úplne iná, obe nádherné! Slávne sestry ako kráľovné, ozdobili večer pod taktovkou princa

Nedávno sa Bella Hadid objavila na filmovom festivale v Cannes, kde sa predviedla ako jedna z hostí hlavného sponzora. Počas viacerých výstupov pred médiami sa objavila v niekoľkých odevných vintage kreáciách. Zdá sa, že archívne kúsky si ju podmanili. Aj víkendový look bol údajne kombinácia odevov zo starších kolekcií, ktoré modelka našla v luxusných second-handoch či online.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Mini #retro #modelka #obed #Bella Hadid

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...