Rozopnutá košeľa, pod ňou nahá hruď: Naomi Campbell nemá žiaden problém - aha, čo ukázala!

Počas svojej kariéry viackrát dokázala, že hanblivosť nie je vlastnosť, ktorá by jej bola nadelená do vienka. A nemení na tom nič ani fakt, že supermodelka Naomi Campbell prekročila päťdesiatku.

27.06.2022 00:00
Naomi Campbell Foto:
Topmodelka Naomi Campbell sa zúčastnila na prehliadke značky Louis Vuitton a jej pánskej kolekcie v Paríži.
debata (2)

Slávna londýnska rodáčka sa vo štvrtok objavila na očakávanej prehliadke značky Louis Vuitton a jej novej pánskej kolekcie, ktorá vznikla ako pocta zosnulého dizajnérovi Virgilovi Ablohovi. Aj preto a tiež z dôvodu, že meno Vuitton má vo svete módy cveng, nebola núdza o známe tváre. K nim sa zaradila aj 51-ročná modelka.

Naomi Campbell Čítajte viac Úchvatná Naomi v Cannes popiera zákony času! Má však tvrdú konkurenciu - manželku slávneho Francúza

Campbell má vo svete módy tiež výnimočné postavenie – o čom svedčal aj fakt, že pre ňu zhotovili na mieru model, ktorý už vychádzal z estetiky najnovšej pánskej kolekcie. Akurát išlo o jedinečný kus a pre slávnu krásku zmenili farebnosť aj materiál. Jedno však zostalo rovnaké, košeľa celkom rozopnutá. Pod ňou sa modelka nebabrala so žiadnou spodnou bielizňou. Jednoducho vyrazila do parížskych ulíc „naostro“.

zväčšiť Model na prehliadke značky Louis Vuitton a jej... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Louis Vuitton a jej pánskej kolekcie Model na prehliadke značky Louis Vuitton a jej pánskej kolekcie na sezónu Jar/Leto 2023.

Samozrejme, v prípade takéhoto stylingu je všetko dobre poistené (a polepené). Zdanlivý risk módneho faux pas sa nenaplnil a britská celebrita pútala pozornosť nielen svojím lookom, ale aj ako jedna z najlepšie oblečených žien akcie.

Iba o pár hodín neskôr potom mohli fotografi vidieť Campbellovú aj na prehliadke značky AMI, kde sa usadila vedľa svojej bývalej kolegyne a kamarátky Carly Bruniovej. Na prehliadke zase predvádzala herečka Audrey Tautou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #odhalená #Louis Vuitton #Naomi Cambpell

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...