Supermodelka Macpherson za ručičky s mladým fešákom! Nová láska? Nie, veď to je...

Paríž znovu ožil módou haute couture. Jednou z prvých ostrosledovaných prehliadok bola tá pod taktovkou ateliéru DIOR. Pozornosť však neprilákali len šaty, ale aj pozvané celebrity.

05.07.2022 00:00
Elle Macpherson a jej syn Flynn Busson Foto: ,
Topmodelka a podnikateľka Elle Macpherson a jej syn Flynn Busson prišli na prehliadku Dior Haute Couture spoločne.
debata

Do mekky módy sa ich zišlo niekoľko desiatok, pričom nechýbali ani ambasádorky či „priatelia“ módneho ateliéru, ktorí dostávajú pozvánku so železnou pravidelnosťou a spolu s ňou aj lístok prvou triedou, luxusný hotel a drahé šaty k tomu. Medzi hosťami prezentácie s kolekciou na sezónu Jeseň/Zima 2022 sa objavila napríklad modelka a motivátorka Maye Musk, topmodelky Lily Aldridge a Romee Strijd či holllywoodske herečky Zoe Saldana a Naomi Watts.

Austrálska supermodelka Elle Macpherson prišla...
Americká influencerka a moderátorka Liza Koshy.
+8Topmodelka a podnikateľka Elle Macpherson a jej...

Všetky dámy vyzerali veľmi pôvabne – najväčšiu pozornosť však na pár minút vyvolala austrálska topmodelka Elle Macpherson. Nielen kvôli vzhľadu (aj dva roky pred dovŕšením šesťdesiatky vyzerá výborne!), ale tiež svojím garde. Po boku krásky kedysi prezývanej Telo sa objavil mladý usmiaty fešák. Niektorí menej znalí novinári si šuškali, či náhodou nejde o mladého milenca.

zväčšiť Topmodelka a podnikateľka Elle Macpherson a jej... Foto: SITA/AP, Lewis Joly
Elle Macpherson a jej syn Flynn Busson Topmodelka a podnikateľka Elle Macpherson a jej syn Flynn Busson prišli na prehliadku Dior Haute Couture spoločne.

Faktom však je, že sympatický brunet, ktorý viedol Macphersonovú za ruku, je jej vlastný syn – Flynn Busson. Dvadsaťštyriročný mladík, celým menom Arpad Flynn Alexander Busson, je potomkom vzťahu Macphersonovej s finančníkom Arpadom Bussonom. Okrem neho sa počas spoločného života s francúzskym finančníkom stala kráska mamou aj ďalšieho syna Aureliusa, ktorý je o päť rokov mladší ako jeho brat Flynn.

Daniela Peštová Čítajte viac Nádherná Peštová prišla do Varov bez Haberu! A on? Plány mu zhatil silný vietor

Obaja majú vraj s mamou veľmi blízky vzťah, o čom nesvedčí napríklad len to, že sa spolu objavili na módnej prehliadke, ale tiež to, že veľmi často sa delia o spoločné momenty na sociálnych sieťach.

VIDEO: Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #syn #Dior #haute couture #Elle MacPherson

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...