Kardashianka sa zahrala na Madonnu z divokých 90-tych... na obnažený dekolt si však netrúfla

Najprv sa ocitla v úlohe modelky, potom sa však už vrátila k tomu, čo ju baví úplne najviac. Byť celebritou uprostred masívneho záujmu fotografov aj verejnosti. A Kim Kardashian si na tento moment pripravila niečo špeciálne.

07.07.2022 12:00
Kim Kardashian a jej dcérka North West Foto:
Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian a jej dcérka North West prichádzajú na prehliadku Jean Paul Gaultier Haute Couture.
debata

Teda, aby sme boli presnejší – pripravil si to dizajnér Oliver Rousteing, ktorý tvorí pre módny ateliér Jean Paul Gaultier a ktorý v Paríži predstavil novú kolekciu haute couture – modely stvorené ako pocta slávnemu francúzskemu dizajnérovi a zakladateľovi módneho domu.

Modelky v kreáciách Jean Paul Gaultier's Haute...
Modelky v kreáciách Jean Paul Gaultier's Haute...
+4Modelka kráča na prehliadke Jean Paul...

Jednou z takýchto kreácií boli aj šaty, ktoré si obliekla slávna americká celebrita. Išlo totiž o model, ktorý vychádzal z niekdajšej slávnej a poriadne provokatívnej kreácie Gaultiera pre speváčku Madonnu. Ak vám ako prvé napadne kónická podprsenka a korzet (kostým pre slávne turné Blond Ambition), vedzte, že Madonna s Gaultierom spolupracovala aj na iných kúskoch.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diet Prada ™ (@diet_prada)

A v 90-tych rokoch sa ako modelka objavila priamo na jeho prehliadke – v prúžkovaných šatách na ramienkach, ktorý mal však vystrihnuté trojuholníky na prsiach. Kráľovná popu vtedy pred novinármi hrdo kráčala po boku dizajnéra hore bez.

Kardashian si až na takýto „extrém“ netrúfla – šaty však veľmi jasne odkazovali na Madonnin model – odhalené poprsie však nahradila telová látka všitá do trojuholníkov na prsiach. Internetová a televízna hviezda si vzala na módnu šou prekvapivé garde – najstaršiu dcérku North West, ktorej otcom je raper Kanye West. Tá zjavne po mame zdedila nadšenie pre extravagantné kreácie.

Marion Cotillard, Lucy Boynton a manželia James Righton a Keira Knightley Čítajte viac Krásna Keira, slávna Marion aj nestarnúca Sigourney - Chanel prilákal hviezdy, Paríž ožil luxusom

A keď je už reč o móde, spomenúť je dobré aj to, že Kardashian sa stala jednou z hviezd prehliadky Balenciaga Haute Couture. Nebola však jedinou slávnou osobnosťou, ktorá sa objavila na butikovej módnej šou. Okrem nej sa medzi hviezdami ocitla aj herečka Nicole Kidman či speváčka Dua Lipa, ktorá len nedávno vystúpila v Bratislave na koncerte v rámci festivalu Lovestream.

Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream....
Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream....
+15Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream....
Video
Zdroj: CHANEL

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Kim Kardashian #Madonna #Jean Paul Gaultier

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...