Hviezda Čiernej vdovy v priehľadných šatách v centre Ríma! Florence, veď vidieť takmer všetko...

Tomu sa povie odvaha! Herečka Florence Pugh, ktorú poznajú diváci napríklad z hororu Slnovrat alebo marvelovky Čierna vdova, sa objavila na rímskej prehliadke haute couture z dielne Valentino v úchvatných šatách. Poriadne odhaľujúcich.

09.07.2022 07:45
Florence Pugh Foto:
Herečka Florence Pugh odchádza z prehliadky šou Valentino Haute Couture v Ríme. Oblečená v priehľadných ostroružových šatách.
debata (2)

Plavovláska, ktorá sa zaradila do zoznamu prominentných hostí ako Anne Hathaway, Kate Hudson či Naomi Campbell, aby si spoločne s nimi z prvého radu pozrela prehliadku na slávnych Španielskych schodoch, si trúfla na transparentnú ružovú róbu.

Herečka Kate Hudson pred prehliadkou Valentino...
Bývalá supermodelka Naomi Campbell pred štartom...
+4Herečka Anne Hathaway preds štartom šou...

Pri pózovaní fotografom, ale aj na paparazzovských záberoch pri ceste uličkami Ríma po skončení šou nazvanej The Beginning bolo jasne vidieť Pughovej poprsie pod tenučkou látkou. Hviezda však pôsobila absolútne sebaisto a z uprených pohľadov si nerobila ťažkú hlavu.

Jean Paul Gaultier's Haute Couture Jeseň/Zima 2022-2023 Čítajte viac OBRAZOM: Kožené brnenie pre tehotné, kónické podprsenky aj plechové šaty - Gaultier núkal všehochuť z histórie

Šaty boli, samozrejme, vo farbe, ktorú značka Valentino extrémne spopularizovala poslednou kolekciou. Do odtieňa ostrej neónovej ružovej sa obliekli aj mnohé ďalšie hviezdy, medzi nimi napríklad spomenutá Anne Hathaway, ktorá sprevádzala ako garde dlhoročného životného partnera dizajnéra Valentina – Giancarla Giammettiho.

zväčšiť Herečka Anne Hathaway preds štartom šou... Foto: SITA/AP, Gregorio Borgia
Italy Fashion Anne Hathaway Herečka Anne Hathaway preds štartom šou Valentino Haute Couture Jeseň/Zima 2022-23.

Toho objektívy zachytili aj pri videohovore cez telefón, na ktorom sa spojil práve s Valentinom – zakladateľom slávneho ateliéru. Aspoň takto mu sprostredkoval výnimočný zážitok, o ktorý sa postaral súčasný kreatívny šéf Valentina Pierpaolo Piccioli.

Prehliadke obsahujúcej viac ako stovku modelov, v ktorých sa modelky aj manekýni prechádzali kráčajúc dole Španielskymi schodmi, tlieskala postojačky aj šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour, čo vyvolala všeobecný rozruch aj v módnom svete. Wintour totiž len málokedy dáva najavo emócie alebo uznanie pri prehliadkach. Viac si pozrite v odkaze z YouTube.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Valentino #priehľadné šaty #Florence Pugh

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...