Bondova náhradníčka, krásna Cindy Bruna aj ikony digitálneho sveta - tieto hviezdy na šou Fendi nešlo prehliadnuť!

Prehliadky haute couture, ktorým patrili uplynulé dni módneho diania v Paríži, prilákali nielen zástupcov módneho sveta a majetnú klientelu, nechýbali ani celebrity. Tváre, ktoré pomáhajú značkám predávať.

09.07.2022 13:53
Tiwa Savage, Winnie Harlow a Lashana Lynch Foto:
Zľava: Tiwa Savage, Winnie Harlow a Lashana Lynch sa zúčastnili na prehliadke Fendi Haute Couture v Paríži.
debata

Stratégia jednotlivých módnych ateliérov je rozdielna – niekto stavia v prvom rade na hviezdach Hollywoodu usadených v prvom rade, inde sú to modelky a bývalé supermodelky, inde zase prevážia populárne tváre 21. storočia. Presnejšie – jeho druhej dekády. Áno, reč je o influenceroch a celebritách vo vlastnom (digitálnom) svete.

Celebrity v prvom rade počas prehliadky Fendi...
Modelka a influencerka Hikari Mori.
+10Modelka a influencerka Hikari Mori.

Na prehliadke Fendi Haute Couture, ktorá v podstate uzatvárala parížske módne dianie vo štvrtok, sa objavila v prvom rade všehochuť. Azda najviac pozornosti mohla na seba strhnúť herečka Lashana Lynch – predstaviteľka z ostatnej bondovky Nie je čas zomrieť, o ktorej sa ešte pred premiérou špekulovalo ako o ženskej náhradníčke agenta 007. Kto videl film, vie ako to dopadlo.

zväčšiť Modelka a influencerka Cindy Bruna na... Foto: Daniele Venturelli/Getty Images for FENDI
Cindy Bruna Modelka a influencerka Cindy Bruna na prehliadke Fendi Haute Couture.

Kto videl Lashanu v Paríži, tiež si asi uvedomuje, že táto charizmatická dáma popri schopnostiach divokých akčných scén dokáže predviesť aj štýl. Pozvanie od Fendi pritom nebola žiadna náhoda – práve Lashana sa totiž už objavila v kreáciách z talianskeho ateliéru v minulosti – napríklad na otváracom ceremoniáli filmového festivalu v Cannes.

Marion Cotillard, Lucy Boynton a manželia James Righton a Keira Knightley Čítajte viac Krásna Keira, slávna Marion aj nestarnúca Sigourney - Chanel prilákal hviezdy, Paríž ožil luxusom

Americkú hviezdu usadili do prvého radu po boku modeliek Hikori Mori a Winnie Harlowovej, ktorých popularita sa výrazne násobí práve počtom fanúšikov na sociálnych sieťach. V prípade modelingovej zostavy však bola jasnou víťazkou domáca Cindy Bruna, ktorá na prehliadku v priestoroch Palais Brongniart dorazili s meškaním, no nezabudla sa zvítať so zástupcami módneho sveta a potom už cupitala na svoje miesto.

Samotná šou, ktorá bola v poradí piatou haute couture prehliadkou britského Kima Jonesa pre módny dom FENDI, priniesla niekoľko krásnych modelov. Množstvo modeliek v závere defilovalo pred divákmi v priehľadných a ručne vyšívaných šatách, ktoré pôsobili ako šaty víl, dominantou kolekcie však bola aj japonská inšpirácia pretavená do modelov z látok na kimoná, ktoré pre Fendi vytvorili priamo v Japonsku. Nechýbali ani kreácie z teľacej kože, ktoré sadli na telo ako uliate rukavice. O prehliadke, na ktorej sa mohla redakcia Pravda zúčastniť osobne, si viac budete môcť prečítať v nasledujúcich dňoch.

Prehliadka štartuje od 11. minúty videa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #celebrity #haute couture #Winnie Harlow #Cindy Bruna #influencer #Lashana Lynch

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...