Rozdiel, keď vás fotí v bikinách syn a kamarátka! Poriadny, vtipkuje Pořízková. Ale vyzerá úžasne!

Týždeň na dovolenke v slnečnej Kostarike strávila česká rodáčka, dnes známa americká modelka Paulína Pořízková. Samozrejme, bez záberov v bikinách sa to nezaobišlo.

19.07.2022 00:00
debata

Na svojom profile na Instagrame zverejnila jedna z najznámejších českých modeliek fotografiu z pobrežia, ktorú zhotovil jeden z jej synov. Oblečená je na nej len v dvojdielnych bikinách a robí grimasy do objektívu – zjavne venované jej synovi, ktorý „je vysoký 195 centimetrov a lenivý zohnúť sa, aby som mala lepší uhol“.

Renomé jej však o pár hodín neskôr vylepšila kamarátka, ktorá s rodinnou dvojicou tiež odletela do Kostariky. „Pomáha, ak dáte kameru do rúk kamarátke, ktorá je ochotná urobiť trochu viac než len jeden rýchly klik spúšťou,“ komentovala ďalší záber Pořízková. Tentoraz sa v dvojdielnych bikinách predviedla v poloprofesi­onálnej póze na pohovke na terase.

Faktom však je, že pri pohľade na obe snímky niet pochýb o tom, že 57-ročná rodáčka z Prostějova, mama dvoch dospelých synov, je v ukážkovej fyzickej forme. Pod jej odkazmi na Instagrame sa objavilo množstvo komentárov, ktoré tvrdia, že by pokojne mohla pózovať na titulkách magazínov – tak ako kedysi za najväčšej slávy svojej kariéry.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #krivky #Paulína Pořízková #mall.tv

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...