Svadba brazílskej gazely a nemeckého fešáka v nedohľadne! Goulart hovorí, ako sa veci majú...

Sú magnetom na pláži či červenom koberci a obľúbenou témou šoubiznisových rubrík, najmä tých v Nemecku či Veľkej Británii. Pri dvojici Izabel Goulart a Kevin Trapp sa však v poslednom období médiá stále častejšie pýtajú jednu a tú istú otázku.

24.07.2022 00:00
Izabel Goulart Foto: ,
Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.
debata

Kedy bude svadba, znie a možným dôvodom, prečo vlastne podobná otázka budí toľko záujmu, je aj fakt, že slávny párik sa zasnúbil už v roku 2018. Po rokoch spoločného randenia a bezmála štyroch rokoch od zasnúbenia sa však stále svadba brazílskej supermodelky a nemeckého futbalistu nekonala.

„Často o svadbe žartujeme,“ citoval Goulartovú nemecký portál Gala.de s odvolaním sa na magazín BILD. „Rok, počas ktorého sme sa zasnúbili, bol pre nás oboch pracovným rokom. Potom sme začali s plánovaním svadby, ale bohužiaľ prišla korona a všetky tie príšerné veci, pre ktoré sme museli plány pozastaviť,“ pokračovala brazílska kráska, známa napríklad z mól a reklám Victoria's Secret.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Aj keď dnes by sa už mohlo zdať, že dvojici nestojí nič v ceste, Goulart vysvetľuje, že to nie je celkom tak. „Znovu pracujeme. Kevina čoskoro čaká svetový šampionát a v mojom prípade je to jeden výnimočný projekt. Takže si ešte nechávame čas,“ prezradila modelka pre nemecký magazín.

Topmodelka Sara Sampaio v šatách z dielne...
Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho...
+53Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.

Ani náhodou to však neznamená, že by vzťah 37-ročnej Izabel a o päť rokov mladšieho nemeckého hráča strácal dych. Dvojicu často vídať spoločne na sociálnych sieťach, ale aj paparazzovských záberoch z dovoleniek a aj po rokoch vzťahu to vyzerá medzi nimi na poriadnu (osudovú) príťažlivosť.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #otázka #Izabel Goulart #Kevin Trapp #mall.tv

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...