Konečne! Sklenaříková sa dočkala triumfu, na ktorý čaká každá modelka. Toto je výsledok

Tri dekády trvá kariéra jednej z najznámejších slovenských modeliek Adriany Sklenaříkovej. Jedného z triumfov - momentu, ktorý patrí medzi vrcholy v kariére azda každej modelky na svete - sa však dočkala až teraz.

19.08.2022 09:57
debata (1)

Päťdesiatročná rodáčka z Brezna je hviezdou najnovšieho vydania československej verzie magazínu Vogue. Blondínku, ktorú v minulosti charakterizovali jej dlhočizné nohy a tiež dekolt výdatne zviditeľnený v rámci celosvetovej kampane Wonderbra, nafotil pre magazín slovenský fotograf Branislav Šimončík. S ním už Adriana pracovala v minulosti viackrát.

708217727 Čítajte viac Ako Snehulienka! Nádherná princezná Charlene s manželom ako za starých čias. A počkajte, keď uvidíte Sklenaříkovú...

Len pre ujasnenie, hoci sa v minulosti slovenská kráska objavila na titulných stranách módnych magazínov ako ELLE, L'Officiell či Paris Match, ide o jej vôbec prvý „cover“ (titulnú stranu) pod hlavičkou Vogue. Na obálke, ktorá je jednou z viacerých verzií septembrového vydania, je zachytená z profilu. Jej úprava je extravagantnejšia, Sklenaříková nafotila sériu odevov, ktoré sú súčasťou záverečných ročníkových prác najtalentovanejších dizajnérov z českej školy UMPRUM.

Následne ho komentovala aj na vlastnom instagramovom profile. „Späť do práce. Nová sezóna sa pre mňa začína s titulkou Vogue. Taký krásny narodeninový darček,“ uviedla blondínka, ktorú v polovici septembra čaká oslava narodenín. Septembrové vydanie teda bude naozaj pekným darčekom k oslave aj výpočtu úspechov známej plavovlásky.

Slovenská modelka Adriana Ohanian Sklenaříková...
Slovenská modelka Adriana Ohanian Sklenaříková...
+18Adrianu Sklenaříkovú preslávilo aj účinkovanie...

S fotením, ktoré sa konalo v Paríži len pár dní po maratóne prehliadok haute couture, sa však spája ešte jeden veľmi zaujímavý príbeh. Matku dcérky Niny, ktorá žije na striedačku v Paríži a Maroku (spoločne s manželom Andrém Ohanianom) totiž tím Vogue nafotil v spoločnosti modela Fernanda Casablancasa. Ten je synom známeho modelingového mogula Johna Casablancasa, ktorý patril medzi objaviteľov slovenskej topmodelky Sklenaříkovej. Adriana s Johnom Casablancasom úzko spolupracovala najmä v začiatkoch svojej kariéry a neskôr sa ich pracovný vzťah preniesol aj do súkromia, kde sa známa blondínka zaradila do skupiny blízkych rodinných priateľov.

Fernando Casablancas je považovaný za novú modelingovú hviezdu, pričom jeho status a popularitu umocňuje aj sexuálna fluidnosť a zjav, ktorý nie je ani typicky mužský, ani typicky ženský. Na jar tohto roka sa napríklad objavil vo veľkej kozmetickej kampani na líčidlá Charlotte Tilbury, pričom pózoval po boku modeliek ako Kate Moss či Jourdan Dunn. Zastupuje ho modelingový agent Miro Šimonič, ktorý dlhé roky spolupracuje aj so Sklenaříkovou.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #titulná strana #Adriana Sklenaříková #Branislav Šimončík #triumf #Vogue CS

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....