Svaly ako fitneska, oranžová parochňa: Nová podoba Nicole Kidman zvalcovala internet!

Na filmovom plátne ju už diváci mohli vidieť vo všemožných podobách, pred objektívom sa dokáže meniť rovnako. Ak by však mal niekto pocit, že Nicole Kidman tým pádom už nevie prekvapiť... poriadne sa bude mýliť!

24.08.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PERFECT (@theperfectmagazine)

Dôkazom sú aj najnovšie zábery z magazínu Perfect, pre ktorý 55-ročná austrálska herečka nafotila veľký módny editoriál. Neprekvapí asi, že sa dočkala aj vlastnej titulnej strany. Práve na nej predvádza mama štyroch detí a držiteľka Oscara jednu zo svojich najodvážnejších podôb. O zábery sa postaral Zhong Lin.

V kratučkej opaskovej minisukni z gumy a pestrofarebného topu nad pupok pózuje pred objektívom s rukami v póze predvádzajúc svoje bicepsy. Tie asi prekvapia veľmi podobne ako celkový styling známej herečky. Kidman má ramená a paže vyformované cvičením a ukážkovo definované. Efekt ešte zjavne zintenzívňuje svietenie a tiež olejový náter na tele.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Kidman (@nicolekidman)

Dôležitou súčasťou celkového imidžu slávnej herečky je aj výrazná, trošku punková parochňa v oranžovo-medenom tóne. Na ďalších záberoch sa hviezda predvádza prevažne v kúskoch z dielne značky Diesel či Y/Project – teda odevoch, ktoré zvyčajne nosia o polovicu mladšie dámy a páni. Aj tu však Kidman ukazuje, že móda nie je limitovaná vekom. Ani odvaha pred objektívom – napríklad, obliecť si šaty s potlačou nahého tela, v ktorých vyzerá naozaj famózne.

Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 2006.
Herečka Nicole Kidman na filmovom festivale v...
+10Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 2001 a...

Herečka sa ani vo veku 55 rokov neobáva vzbudiť pozornosť a provokovať, čo potvrdila pred pár mesiacmi (tiež) s fotením – konkrétne pre magazín Vanity Fair. V tomto prípade sa však jej zábery stretli aj s výraznou kritikou, ktorá vinila tvorcov z výrazného fotošopu. Na nových fotografiách pre magazín Perfect, ktorý založila štylistka Katie Grand v roku 2020, sa zjavne retušou a úpravami šetrilo. A je to len k dobru…

Za uplynulé dni zaujali aj titulné stránky na magazínoch v prípade ďalších dvoch známych žien – slovenskej topmodelky Adriany Sklenaříkovej pre česko-slovenský Vogue a niekdajšej supermodelky Lindy Evangelisty pre britský Vogue. Viac nájdete v odkazoch nižšie.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Konečne! Sklenaříková sa dočkala triumfu, na ktorý čaká každá modelka. Toto je výsledok evangelista Čítajte viac Evangelista triumfuje na obálke slávneho Vogue! Tvár ako pred 25 rokmi... neuveríte, čo s ňou urobila vizážistka
Video

Archívne video: Takto vie Nicole Kidman očariť na červenom koberci

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #diesel #móda #imidž #odvaha #fotenie #Nicole Kidman #svaly #Perfect

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...