Aplauz a dojatie - New York tlieskal návratu Lindy Evangelisty na mólo! Vrátila sa aj so slávnou kabelkou

Reklama, obálka slávneho magazínu a teraz... jedna z najznámejších modeliek histórie, kanadská rodáčka Linda Evangelista, sa vo veľkom štýle vrátila na mólo. Teda, aspoň na jeho začiatok.

10.09.2022 08:40
Fashion Fendi, Linda Evangelista Foto: ,
Bývalá supemodelka Linda Evangelista sa objavila na prehliadke značky FENDI v New Yorku, ktorá sa konala pri príležitosti osláv 25. výročia kabelky Fendi Baguette.
debata

Kanadská kráska, ktorá sa po nevydarenej skrášľovacej operácii stiahla do ústrania a priznala, že už niekoľko rokov bojuje s depresiami a jej telo je nenávratne zmenené, sa v piatok večer objavila ako „čerešnička na torte“ počas prehliadky talianskej značky Fendi v New Yorku.

Topmodelka Bella Hadid na prehliadke značky...
Na časti prehliadkových kreácií módnej značky...
+8Modelka na prehliadke FENDI v New Yorku, ktorá...

Veľkolepá šou, ktorá prilákala desiatky známych celebrít, bola plánovaná niekoľko mesiacov a rímsky ateliér ju neorganizoval celkom náhodou za veľkou mlákou. Šou bola totiž zároveň oslavami 25. výročia kultovej kabelky Fendi Baguette. Tej k výraznej popularite pomohol aj seriál Sex v meste a jeho hlavná hrdinka Sarah Jessica Parker. Na šou, samozrejme, nechýbala. V dobrej nálade usadená vedľa hviezd ako Kim Kardashian, Naomi Watts či Winnie Harlow.

zväčšiť Topmodelka Bella Hadid na prehliadke značky... Foto: SITA/AP, Eduardo Munoz Alvarez
Topmodelka Bella Hadid na prehliadke značky FENDI v New Yorku. Topmodelka Bella Hadid na prehliadke značky FENDI v New Yorku.

Linda Evangelista so značkou Fendi oslávila svoj triufmálny návrat pred objektívy tiež s kabelkou Fendi. Bol to totiž práve prvý portrét a ohlásenie výročného podujatia na módnych weboch a sociálnych médiách, ktorý 56-ročná Linda nafotila po dlhých rokoch skrývania sa.

02 B FENDI Baguette 1997 The Baguette Walk Čítajte viac Slávna 'bageta' má nový šat, v podpazuší ju nosí aj krásna herečka

Na piatkovej prehliadke, kde sa motívy kabelky Baguette objavili nielen ako samotné doplnky do ruky, ale aj ako detaily odevov či dekoratívne motívy čiapok, sa Evangelista objavila až v samotnom závere. Zahalená v dlhom plášti tyrkysovej farby a so striebornou „bagetkou“ v ruke.

Jej príchod vyvolal obrovský potlesk a nadšenie pozvaných hostí, ale aj dizajnérov Kima Jonesa a Marca Jacobsa, ktorí na prehliadke spolupracovali. Nechýbala pri tom ani Silvia Venturini Fendi, členka slávnej dizajnérskej rodiny, ktorej svet za kabelku vďačí. Práve ona ju totiž pred 25 rokmi vytvorila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SJP (@sarahjessicaparker)

Na samotnom móle potom bola absolútne neprehliadnuteľná topmodelka Bella Hadid, ktorá je aj aktuálnou reklamnou tvárou ateliéru. Keď sa pozriete na obrázky, pochopíte, prečo bola magnetom. Viac v galérii.

Video

VIDEO: Prehliadka Fendi Haute Couture v Paríži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #New York #Sarah Jessica Parker #Fendi #Bella Hadid #Linda Evangelista #Fendi Baguette

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...