Melinda Gates s krásnou dcérou v prvom rade! Šou dizajnéra, ktorého zbožňujú aj slovenské ženy, zlákala hviezdny dav

Desiatky známych tvárí, nielen súčasnej influencerskej scény, ale aj tvárí z Hollywoodu či magazínov, zlákala jedna z posledných prehliadok týždňa módy v New Yorku.

15.09.2022 11:00
Anne Hathaway, Anna Wintour Serena Williams a... Foto: ,
Zľava: Anne Hathaway, Anna Wintour Serena Williams a starosta New Yorku Eric Adams na prehliadke Michael Kors Jar/Leto 2023 v New Yorku.
debata (1)

Reč je o prezentácii Michaela Korsa – amerického dizajnéra, dnes už kultového tvorcu, ktorého meno je dobre známe po celom svete. Kúsky od Michaela Korsa s typickým emblémovým logom MK nosia s obľubou aj slovenské ženy. Na našich uliciach najmä jeho kabelky či tenisky zhliadnete na tisíce.

Lala Anthony (vľavo) a Kim Kardashian Čítajte viac Kardashianka v 'nahých' šatách za státisíce aj zvodné supermodelky v rokoch: Užili si módnu šou v New Yorku

V New Yorku to bolo s logomániou, akú pred pár rokmi pomohol Michael Kors v módnom priemysle vytvoriť, omnoho striedmejšie. Namiesto toho sa slávne ženy objavili na štvrtkovej módnej prehliadke s novou kolekciou na sezónu Jar/Leto 2023 v elegan­tnejších a distingvovanejších modeloch z jeho najvyššej odevnej línie.

Herečka Vanessa Hudgens tiež prišla na...
Melinda Gates a jej dcéra Phoebe Gates prišli...
+14Nina Dobrev na prehliadke Michael Kors Jar/Leto...

Pozornosť na seba strhla napríklad herečka Anne Hathaway, ktorá dorazila v hnedom koženom kabáte s úpravou v duchu krokodílej kože. Keď ju potom usadili vedľa šéfredaktorky magazínu Vogue Anny Wintourovej, na internete sa strhla živá debata a vtipkovanie. Hathaway totiž svojou úpravou aj stylingom pripomínala niekdajšiu hrdinku hitu Diabol nosí Pradu, kde stvárnila asistentku slávnej šéfredaktorky módneho časopisu. Postava v podaní Meryl Streepovej bola vraj inšpirovaná práve Wintourovou, čiže toto spojenie bolo naozaj humorné.

zväčšiť Melinda Gates a jej dcéra Phoebe Gates prišli... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Melinda Gates a jej dcéra Phoebe Gates Melinda Gates a jej dcéra Phoebe Gates prišli spoločne na prehliadku Michael Kors Jar/Leto 2023 v New Yorku.

V zozname pozvaných celebrít nechýbala napríklad tenistka Serena Williams (oblečená v ružovom nohavicovom kostýme), či modelka a herečka Suki Waterhouse (aj ona stavila na nohavicový kostým). O pozornosť nemala núdzu populárna speváčka Sabrina Carpenter, ktorej nechýbala odvaha a obliekla si úpletový overal s cyklistickými šortkami.

Zendaya Čítajte viac Móda z EMMY: Úchvatná Zendaya, nežná víla Daddario či sexy Christina Ricci... ale Kaley Cuoco šliapla vedľa

Prehliadka Michaela Korsa však zlákala aj jednu z najbohatších žien Ameriky – bývalú manželku miliardára Bila Gatesa Melindu. Usmiata filantropka, ktorej nadácia pomáha miliónmi v rozličných projektoch mladým americkým rodinám, ale aj študentom, sa objavila v spoločnosti dcéry Phoebe.

zväčšiť Serena Williams na prehliadke Michael Kors... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Serena Williams Serena Williams na prehliadke Michael Kors Jar/Leto 2023 v New Yorku.

Najmladšia z troch detí miliardárskeho páru (ex-páru) zaujala pred časom, keď si vyrazila v spoločnosti otca na akciu magazínu TIME. Vtedy ohúrila aj kreácia, ktorú mala na sebe – išlo o šaty za viac ako 30-tisíc eur z kolekcie Fendace. Styling zo štvrtkovej prehliadky bol viditeľne striedmejší a „ekonomickejší“. Niet však pochýb o tom, že 19-ročná Phoebe miluje luxusnú módu. Určite si nejakú vybrala aj priamo na prehliadke. Vy si výber toho, čo Kors predstavil, môžete pozrieť v galérii.

VIDEO: Najdrahšie kočíky v slovenskom šoubiznise

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #New York #Anne Hathaway #Michael Kors #Melinda Gates #Phoebe Gates

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...