Na móle je hotová bohyňa, presvedčí aj pred kamerou? Z krásnej Belly spravili cnostnú moslimku

Počas týždňa módy v New Yorku sa objavila na viacerých prehliadkach a už tradične patrila medzi ich "hviezdy". Topmodelka Bella Hadid svojou krásou a sexepílom patrí skrátka medzi magnety pre fotografov.

22.09.2022 00:00
Bella Hadid Foto: ,
Topmodelka Bella Hadid na prehliadke dizajnéra Toma Forda v New Yorku.
debata

Dvadsaťpäťročná brunetka sa napríklad prechádzala počas módnej šou dizajnéra Michaela Korsa, kde sa objavila hneď v dvoch rôznych outfitoch. Nechýbala ani na výročnej prehliadke značky Fendi, ktorá v New Yorku zorganizovala veľký event pri príležitosti 25. výročia vzniku kabelky Fendi Baguette. A v znamení krásnej Belly, ktorú kaderníci a vizážisti premenili na sexy sirénu, sa niesol aj záver newyorského týždňa módy – prehliadka Toma Forda.

Modelka Amber Valletta (vľavo) a herečka Sarah...
Zľava: Chloe Bailey, Nicholas Galitzine, Jordan...
+22Speváčka Grace Jones.

Zdá sa však, že modeling nie je jedinou aktivitou, pri ktorej by múza viacerých módnych ateliérov túžila zostať. Len pred pár dňami mal na YouTube premiéru trailer k tretej sérii komediálneho seriálu Ramy z prostredia moslimskej menšiny v Amerike, kde si slávna modelka strihla menšiu rolu.

zväčšiť Topmodelka Bella Hadid na prehliadke značky... Foto: SITA/AP, Eduardo Munoz Alvarez
Topmodelka Bella Hadid na prehliadke značky FENDI v New Yorku. Topmodelka Bella Hadid na prehliadke značky FENDI v New Yorku.

Tvorcovia ju obsadili do role krásky Leny, ktorá randí s jedným z hlavných hrdinov. Dvojica sa zoznámi prostredníctvom aplikácie Muslim Match. Na zábere v traileri je však Hadid zachytená len veľmi krátko a bez slov. Už čoskoro diváci uvidia, či sa dočkajú aj „väčšieho“ hereckého výkonu.

Herečka Vanessa Hudgens tiež prišla na...
Melinda Gates a jej dcéra Phoebe Gates prišli...
+14Nina Dobrev na prehliadke Michael Kors Jar/Leto...

Po prehliadkach v New Yorku a v Londýne (ktoré boli čiastočne poznačené pohrebom kráľovnej Alžbety II.) sa módne dianie presúva do Milána a následne do Paríža. Bella Hadid určite pritom nebude chýbať, keďže ju s obľubou oslovujú aj európski dizajnéri. Viac o týždňoch módy a tých najzaujímavejších momentoch z prehliadok môžete čítať aj na Pravde.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #seriál #rola #Tom Ford #Bella Hadid

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...