Hviezda Rodu draka na nepoznanie! Dobový kostým nahradil luxus. Prišla aj najslávnejšia Talianka z Instagramu

O herečke Emily Careyovej ešte pred pár mesiacmi písali médiá len veľmi sporadicky. S rolou v novom seriálovom hite Rod draka sa však nielen jej kariéra, ale aj popularita dostala na novú úroveň.

22.09.2022 09:55
Emily Carey 01 Foto:
Herečka Emily Carey z hitu Rok draka na prehliadke Fendi Jar/Leto 2023.
debata

Dôkazom je okrem iného aj fakt, že sa mladučká Britka objavila v stredu popoludní v Miláne na prehliadke talianskeho ateliéru Fendi. Len 19-ročnú rodáčku z Londýna zaradila značka na svoj zoznam pozvaných prominentných hostí a, samozrejme, venovala jej aj niekoľko luxusných kúskov z aktuálnej kolekcie.

Herečka Emily Carey z hitu Rok draka na...
Talianska influencerka a podnikateľka Chiara...
+24Britská topmodelka Jourdan Dunn prichádza na...

Predstaviteľka Alicent Hightowerovej sa pred objektívmi objavila v mohérovom svetri so vzorom a dlhšej sukni, ktorú doplnili vlnené ponožky a dreváky. V ruke nechýbala jedna zo slávnych kabeliek Baguette, ktorá pred pár dňami slávila 25. výročie v New Yorku. Careyovú následne usadili medzi ďalšie známe tváre do prvého radu.

zväčšiť Talianske hviezdy v prvom rade: Herečka Miriam... Foto: Pietro S. D'Aprano/Getty Images for Fendi
Miriam Leone Chiara Ferragni Talianske hviezdy v prvom rade: Herečka Miriam Leone (vľavo) a influencerka Chiara Ferragni na prehliadke Fendi Jar/Leto 2023.

V ňom sa objavila napríklad aj jej krajanky, speváčka Lily Allen a topmodelka Jourdan Dunn či talianska herečka Miriam Leone alebo španielsky objav – mladučká Ximena Lamadrid, ktorú si možno diváci Netflixu pamätajú z hitu Kto zabil Sáru? Lamadridovej herecký talent však neobjavil len Netflix, ale tiež režisér Alejandro González Iñárritu, ktorý ju obsadil do svojho nového filmu Bardo.

zväčšiť Španielski herci Ximena Lamadrid a Juan Pablo... Foto: Daniele Venturelli/Getty Images for Fendi
Ximena Lamadrid Juan Pablo Garcia Španielski herci Ximena Lamadrid a Juan Pablo Garcia na prehliadke módneho domu Fendi v Miláne.

Azda najväčší ošiaľ v Miláne však vyvolala už tradične domáca hviezda a jedna z najslávnejších tvárí sociálnych sietí. Influencerka Chiara Ferragni, ktorú sleduje na Instagrame bezmála 28 miliónov užívateľov, je pre akúkoľvek módnu značku (taliansku či francúzsku) absolútnou hviezdou a jej luxusný módny štýl, ktorý často propaguje na svojich kanáloch, dokáže generovať u luxusných firiem obrovský záujem širšieho publika.

Danna Paola, FENDI Čítajte viac Sledujú ich milióny, pri nohách im leží svet luxusnej módy! Poznáte 9 TOP influenceriek?

Jej prítomnosť na prehliadke rímskeho kožušníckeho ateliéru, pre ktorý už niekoľko rokov pracuje ako tvorivý dizajnér Brit Kim Jones, dodala (minimálne v tých talianskych) médiách punc dôležitej módnej šou.

Aká bola samotná prehliadka? Pozrite si pár ukážok v galérii s hviezdnymi hosťami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Lily Allen #Jourdan Dunn #Fendi #Chiara Ferragni #jar/Leto 2023 #Rod draka #Emily Carey

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...