Nedá si pokoj! Kardashianovej pozadie opäť v centre pozornosti, dostalo sa do reklamy

Darí sa jej vo vlastných podnikateľských aktivitách, ale z instagramovej ikony Kim Kardashianovej je aj hviezda iných značiek. V tej najnovšej kampani opäť "útočí" na zákazníkov svojím sexepílom.

23.09.2022 00:00
debata (2)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa STUART WEITZMAN (@stuartweitzman)

Štyridsadvaročná Američanka, ktorá len nedávno šokovala mnohých odvážnou titulnou stránkou magazínu Interview (kde predviedla odhalené pozadie), sa znovu prevtelila do podoby provokatérky. Odhalené sú aj jej krivky v najnovšej reklamnej kampani výrobcu luxusnej obuvi Sturat Weitzman. Kim v nej pózuje len v telovom body a čiernych semišových čižmách nad kolená. Fotograf Mario Sorrenti ju zachytili v sexy póze s dôrazom na jej odhalené pozadie.

Televízna celebrita, podnikateľka a dizajnérka...
Televízna celebrita a podnikateľka Kim...
+6Kim Kardashian  na podujatí MET Gala v...

„Kim stelesňuje ženu, pre ktorú navrhujem topánky,“ uviedol v tlačovom vyhlásení Edmundo Castillo, šéfdizajnér značky. „Žije svoj život podľa vlastných pravidiel. Či už sú to žiarivé čižmy nad kolená, sandále, ktoré sa ovíjajú okolo celej nohy smerom hore alebo baganče, ktoré sú silné a unisexové, je mojou nádejou, že každá žena sa v našich topánkach cíti nezastaviteľná,“ znie stanovisko Castilla vo vyhlásení pre médiá. Nadšenie nad spoluprácou neskrývala ani Kim Kardashian, ktorá je vraj nadšená, že môže byť „súčasťou novej kapitoly“.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa STUART WEITZMAN (@stuartweitzman)

Kardashianovú ako modelku mohli už pred pár týždňami zaznamenať módni nadšenci aj v reklamnej kampani módneho domu Balenciaga. Okrem toho sa však štvornásobná mama objavuje pravidelne aj v reklamách na vlastnú líniu zoštíhľovacej a tvarovacej bielizne SKIMS.

Lala Anthony (vľavo) a Kim Kardashian Čítajte viac Kardashianka v 'nahých' šatách za státisíce aj zvodné supermodelky v rokoch: Užili si módnu šou v New Yorku

Odhaduje sa, že príjmy Kardashianovej z jej podnikateľských (dizajnérskych) aktivít narástli za posledné roky do stoviek miliónov dolárov. Hodnota jej spoločnosti SKIMS momentálne stanovená na sumu neuveriteľných 3,2 miliardy dolárov.

VIDEO: Preslávená svojou slávou – Kim Kardashian

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #Kim Kardashian #pozadie #Stuart Weitzman

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....