DiCapriova ex tlieskala kráske, ktorá ho vraj zbalila! Morroneovej výstrih však zatienil všetky modelky

Zaujímavá situácia nastala v piatok večer v Miláne, kde sa konala prehliadka módnej značky Versace. Bola plná celebrít a sexy žien. Nielen na móle, ale tiež v hľadisku.

24.09.2022 19:30
Camila Morrone Foto:
Modelka a herečka Camila Morrone sa objavila na prehliadke značky Versace v Miláne.
debata

Jednou z nich bola aj modelka Camila Morrone, kráska, ktorá sa pred časom rozišla s hercom Leonardom DiCapriom. Očarujúca brunetka, ktorá popri modelingu už niekoľko rokov skúša aj filmovú kariéru, sa objavila medzi hosťami usadená v prvom rade.

World Premiere of "Don't Look Up" Čítajte viac Žiadna Ukrajinka, ale najslávnejšia modelka súčasnosti? DiCapria prichytili s touto kráskou, bude z toho nový vzťah?

Zhoda náhod alebo jasný zámer tvorcov však na rovnaké miesto priviedli aj slávnu modelku súčasnosti Gigi Hadidovú. Práve o nej sa posledné týždne špekuluje ako o novom „objave“ hollywoodskeho herca. Zábery, ktoré získalo niekoľko bulvárnych portálov, zachytili v nočnom klube Hadidovú v dôvernom rozhovore s DiCapriom. Či je medzi nimi aj niečo viac, síce ani jeden zo zainteresovaných nepotvrdil – no viete, ako sa hovorí… bez vetra sa ani lístok nepohne.

Influencerka a celebrita Paris Hilton na...
Gigi Hadid (vpravo) na prehliadke Versace v...
+10Modelka na prehliadke značky Versace v Miláne.

Dvadsaťpäťročná Camila sa tak pozerala na novú kolekciu Jar/Leto 2023 z dielne talianskeho ateliéru a zároveň mohla sledovať sexy Gigi v čiernych elastických šatách s kapucňou ako dramatickú taliansku vdovu a femme fatale.

zväčšiť Topmodelka Gigi Hadid v jednej z kreácii... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Gigi Hadid v jednej z kreácii Versace, kolekcia Jar/Leto 2023. Topmodelka Gigi Hadid v jednej z kreácii Versace, kolekcia Jar/Leto 2023.

Ani ona samotná však popri zástupe modeliek nahodených do korzetov, odhaľujúcich topov či šiat nezaostávala. Rodáčka z Los Angeles si obliekla široké čierne nohavice a korzetový top s vystuženou podprsenkou, ktorá zvýraznila jej bujné proporcie. Výsledok. Bola magnetom pre fotografov aj v spoločnosti takých dám ako Lily James či Nicky Hilton.

Irina Shayk Čítajte viac Ruská krása v Miláne? Irina Shayk je ako magnet, v čiernych mini ovládla ulice

Druhá menovaná prišla do Milána podporiť svoju sestru Paris Hiltonovú. Tá sa totiž stala modelkou, ktorá celú prehliadku uzatvárala. Výsledok si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton #Versace #Miláno #ex #sokyňa #Gigi Hadid #Camila Morrone

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...