Kráľovnou na móle aj pred 50-kou! Slávna Britka vzala útokom Miláno, čo chystá v Paríži?

Možno jej ťahá na päťdesiat, ale keď príde na modelingový džob, slávna Britka Kate Moss pokojne schová do vrecka svoje o polovicu mladšie nástupníčky.

28.09.2022 00:00
Kate Moss Foto: ,
Topmodelka Kate Moss na prehliadke značky Bottega Veneta v kúskoch, ktoré na prvý pohľad tak nepôsobia, no kompletne celý jej look je z najjemnejšej kože.
debata

Hoci na móle vídať 48-ročnú rodáčku z Londýna už len sporadicky, výnimku urobila len pred pár dňami, keď sa objavila na prezentácii módnej značky Bottega Veneta.

'The Fendi Set' Book Launch Private Reception Čítajte viac Aká matka, taká Katka? Mossovej krásna dcéra už mamin tieň prekročila, uchvátila v múzeu

Blondínka vyrazila do taktov hudby a pred zrakmi niekoľkých stoviek pozvaných hostí, aby odprezentovala na pohľad jednoduchý, no prepracovaním a technológiou unikátny odev. Išlo o spojenie denimových nohavíc, károvanej košele a bieleho topu – táto na pohľad nenútená minimalistická kombinácia však bola celá vyrobená z najjemnejšej kože, pričom docieliť autentickú farebnosť a vzorovanie trvalo vraj niekoľko týždňov.

Ukážky z kolekcie značky Bally, sezóna Jar/Leto...
Ukážky z kolekcie značky Benneton, sezóna...
+27Ukážky z kolekcie značky Bottega Veneta, sezóna...

Samozrejme, v konečnom výsledku je divák, módny kritik, ale aj klient zvedavý na výsledok. A práve vďaka charizmatickej Mossovej sa aj táto kreácia z dielne talianskeho ateliéru, presláveného svojou prácou s kožou, radila medzi to najlepšie, čo sa dalo v Miláne vidieť.

zväčšiť Zľava: Topmodelky Christy Turlington, Amber... Foto: Sean Zanni/Getty Images for FENDI
Christy Turlington, Amber Valletta, Kate Moss a Shalom Harlow Zľava: Topmodelky Christy Turlington, Amber Valletta, Kate Moss a Shalom Harlow spoločne na prehliadke k 25. výročiu kabelky Fendi Baguette.

Kate Moss však celkovo nezaháľa a zdá sa, že vlastne ani nie je obdobie, kedy by si mohla vydýchnuť. Len nedávno sa objavila v New Yorku, aby podporila svoju dcéru Lilu Grace Mossovú, ktorá sa tiež stala modelkou. Rodinnú dvojicu zachytili na prehliadke Fendi pri príležitosti 25. výročia kabelky Baguette. O pár dní neskôr potom slávnu mamu a stále slávnejšiu dcéru zachytili objektívy na blšom trhu v jednej z newyorských štvrtí. Kate Moss sa s dcérou spojila tiež v kampani pre značku Tommy Hilfiger.

Kate Moss Čítajte viac OBRAZOM: Miláno ovládla móda na budúci rok! Veľa odhalenej pokožky, neónové farby a majstrovstvo, ktoré vyrazí dych

Momentálne sa už britská kráska a niekdajšia supermodelka nachádza v Paríži, kde v pondelok odštartoval týždeň módy. Očakáva sa, že sa na pár prehliadkach objaví ako hosť, ale tiež, že by mohla aj predvádzať. Pre koho, zatiaľ zostáva tajomstvom. Isté však je, že Kate nezaháľa ani pri vlastných podnikateľských aktivitách – v Paríži má na pláne podporiť eventom vlastnú líniu kozmetiky Cosmoss.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Kate Moss #úspech #Fendi #Tommy Hilfiger #Bottega Veneta #Lila Grace

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...