Do pôrodu to má 'za pár', parížsky luxus od Diora si nenechala ujsť! Krásna Holanďanka si ho užila aj s kolegyňami

Módne dianie sa z Milána presunulo do Paríža. Prehliadka značky Dior, ktorá sa koná hneď v úvode týždňa módy, bola lákadlom pre desiatky známych osobností.

29.09.2022 00:00
Romee Strijd Foto: ,
Tehotná modelka Romee Strijd prichádza na prehliadku Dior.
debata

Na prezentáciu novej kolekcie Jar/Leto 2023 sa prišli pozrieť známe herečky, speváčky či influencerky. Zväčša dámy, ktoré sú zároveň ambasádorkami či „spriaznenými“ tvárami francúzskeho ateliéru. K nim sa už niekoľko sezón radí aj holandská kráska Romee Strijd.

Slávna modelka, plavovláska, ktorej kariéru nakopla práca pre Victoria's Secret, dorazila v čiernych krátkych šatách bez rukávov, pričom do očí okamžite udrel jeden výrazný vizuálny detail. Vysoká Romee je tiež vo vysokom štádiu tehotenstva.

Tehotná modelka Romee Strijd prichádza na...
Herečka Alexandra Daddario prichádza na...
+12Ramona Sarsgaard (vľavo) a jej mama Maggie...

Dvadsaťsedemročná modelka potvrdila svoje druhé tehotenstvo v máji tohto roka. Otcom oboch detí a partnerom speváčky je jej krajan, snúbenec Laurens van Leeuwen. Dvojica patrí medzi najstabilnejšie páry modelingovej brandže. S Laurensom sa krásna Romee dala dohromady ešte v čase, keď len začínala svoju modelingovú kariéru a s partnerom sa spoznali ešte na strednej škole.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Romee Strijd (@romeestrijd)

Napriek relatívne mladému veku Strijdovej sa spoločne s Van Leeuwenom pokúšali viackrát v minulosti aj o umelé oplodnenie – nedarilo sa im totiž dočkať sa vytúženého dieťaťa. To sa napokon zmenilo až v momente, keď Strijd na chvíľu vypadla zo stresujúceho režimu modelingového sve­ta.

Kate Moss Čítajte viac OBRAZOM: Miláno ovládla móda na budúci rok! Veľa odhalenej pokožky, neónové farby a majstrovstvo, ktoré vyrazí dych

Rovnako ako Romee Strijd aj ďalšie jej kolegyne, s ktorými sa spoznali ešte počas práce pre výrobcu dámskej bielizne, sa dnes častejšie objavujú na módnych prehliadkach v pozícii celebritných hostí a nie modeliek priamo na móle. Holanďanka napríklad prvé dni parížskeho týždňa módy strávila v spoločnosti kolegýň a kamarátok Jasmine Tookesovej a Josephine Skriverovej.

Na samotnej prehliadke Dior sa potom medzi pozvanými modelkami objavila napríklad Iris Law, Elle MacPherson či Maye Musk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #modelka #Dior #týždeň módy #Romee Strijd

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...