Toto si dovolí len slávna hudobná babička! 76-ročná Cher v elastickom overale ohúrila Paríž, počúvla volanie pódia

Parížske prehliadky prinášajú z času na čas prekvapivé momenty a jeden z nich sa odohral aj v stredu večer. Na obrovskom móle, na ktorom prezentovala novú kolekciu značka Balmain.

29.09.2022 12:10
Cher Foto: ,
Speváčka Cher sa predviedla ako modelka na prehliadke Balmain.
debata

V záplave modeliek oblečených v kúskoch z kolekcie na sezónu Jar/Leto 2023 sa objavila aj slávna hudobná ikona – americká speváčka Cher. Prišla ako jedna z modeliek a nezľakla sa obliecť si kreáciu v duchu celej kolekcie – elastický overal s metalickým efektom a potlačeným vzorom na trupe.

Sedemdesiatšes­ťročnú popovú ikonu odmenili diváci obrovským potleskom, aby sa ku nej potom v závere prehliadky pridal aj dizajnér Olivier Rousteing, ktorý tvorí pre Balmain už bezmála jednu dekádu.

Cher a Olivier Rousteing v závere prehliadky...
Speváčka Cher gratuluje dizajnérovi Olivierovi...
+7Speváčka Cher sa predviedla ako modelka na...

„Práve som si užila tie najlepšie chvíle na pódiu. Táto prehliadka bola pravdepodobne najlepšia prehliadka, akú si pamätám. Modelky boli ako krásky z inej planéty, šaty dokonalé, chcete všetky, Olivier rovnako. A pódium ma volalo. Cher, poď domov, Cher… tak som ho počúvla,“ napísala neskôr hviezda na svojom konte na Twitteri.

Celú kolekciu viac ako stovky kreácií pritom slávna speváčka uzatvorila. Do poslednej chvíle málokto z pozvaných hostí tušil, že sa pred ich zrakmi a objektívmi fotografov objaví. Ešte minulý týždeň sa „popová babička“ objavila na premiére dokumentu Sidney Poitier z produkcie Apple TV+, kde sa pridala ku hviezdam ako Oprah Winfrey. Už v tomto momente písali webové portály o tom, že ide o zriedkavú prítomnosť Cher na červenom koberci.

Zdá sa, že netušili, že Cher naozaj počúvla volanie kamier, reflektorov a pódia. Viac si pozrite v galérii.

Chcete vidieť viac z týždňov módy? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Balmain #návrat #Paríž #Cher

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...