Evangelista a jej foto so synom, má 16! Kedysi bolo okolo neho horúco, jeho otcom je totiž manžel Salmy Hayek

Supermodelka Linda Evangelista má za sebou náročné obdobie, ktoré sa týkalo jej spackanej skrášľovacej operácie.

12.10.2022 08:40
Linda Evangelista - koláž Foto:
Zľava: Linda Evangelista, Francois-Henri Pinault a Salma Hayek.
debata

Začiatkom roku 2022 slávna hviezda mól priznala, že procedúra s názvom „CoolSculpting“ ju znetvorila – viac tu. 57-ročná topmodelka sa však po zverejnení svojho príbehu a následnom finančnom urovnaní sporu začala vracať do normálneho života, pred pár týždňami sa dokonca objavila na móle.

Linda Evangelista Čítajte viac Linda Evangelista ukázala telo znetvorené skrášľovacou operáciou! Kozmetická nočná mora zničila jej život

Niekdajšia hviezda 90-tych rokov však žije nielen svojou kariérou. Pred 16-timi rokmi sa z nej stala mama syna, ktorý dostal meno Augustin James Evangelista. Aktuálne sa modelka na svojom Instagrame pochválila spoločným záberom s ním, aby mu aj takto zaželala všetko najlepšie k jeho narodeninám. Zdieľala niekoľko fotografií, ktoré ho zobrazili aj ako malého chlapčeka. „Moje srdce. Moje svetlo. 16,“ napísala k záberom, na ktoré už reagovala aj jej kolegyne, okrem iných aj slávna modelka Helena Christensen.

Okolo jej syna bolo v minulosti poriadne horúco. Jeho otcom je totiž francúzsky milionár Francois-Henri Pinault, ktorý je manželom Salmy Hayekovej. Evangelista sa s ním súdila o výživné, keďže pred súdom tvrdila, že boháč neplatí na svojho syna ani dolár. Spor sa odohrával v roku 2011, kedy bol Pinault už ženatý so slávnou herečkou, dokonca už mali spolu dcéru Valentinu, ktorá prišla na svet v roku 2007 a teraz má 15 rokov. V roku 2011 povedal pre magazín Elle, že syna uznal za svojho v roku 2007 a že je pevnou súčasťou jeho života.

Salma Hayek Čítajte viac Salme Hayekovej je čo závidieť! Jej slová o manželovi hovoria za všetko

Miliardár splodil s Evangelistou syna v roku 2006, teda približne v rovnakom čase, keď začal chodiť so Salmou Hayekovou, s ktorou sa zosobášil v roku 2009. Informácia, že otcom modelkinho syna je práve Pinault, sa však na verejnosť dostala až v roku 2011, keďže dovtedy Evangelista meno otca prezradiť nechcela.

zväčšiť Herečka Salma Hayek a jej dcéra Valentina... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain Eternals UK Premiere Herečka Salma Hayek a jej dcéra Valentina Pinault na londýnskej premiére.

Evangelista požadovala výživné v sumu 46 000 dolárov mesačne, čo Pinault nepovažoval za adekvátne. Pri vypočúvaní pred súdom v tom čase naznačil, že modelka mohla otehotnieť náročky a že nemá problém s finančnou podporou jej syna, no odmieta živiť i Evangelistu. V máji 2012 sa Evangelista a Pinault napokon dohodli na výživnom, detaily dohody však nezverejnili.

Herečka Salma Hayek a jej dcéra Valentina...
Herečka Salma Hayek sa predviedla v trblietavej...
+6Zľava: Salma Hayek, Jared Leto, Jeremy Irons,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Linda Evangelista

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...