Návrat Claudie Schiffer do dávnych čias! Čo poviete na jej podobu s mamou?

Claudia Schiffer prišla krátko pred Vianocami 2020 o svoju milovanú mamu Gudrun. Zaspomínala si na ňu čierno-bielou fotografiou z minulosti.

19.10.2022 00:00
Rok 1997: Claudia Schiffer Foto:
Rok 1997: Topmodelka Claudia Schiffer.
debata

Gudrun Schiffer zomrela veku 76 rokov po prehratom boji s dlhou a ťažkou chorobou. Práve mama slávnej Nemky bola tou osobou, ktorá stála celkom nepozorovane, ale pevne, po boku svojej dcéry.

Claudia Schiffer Čítajte viac Claudia Schiffer prišla pred Vianocami o mamu: Za štart kariéry vďačí najmä jej

V začiatkoch kariéry ju podporovala a pomáhala jej. "Nikdy som sa netajila tým, že som bola hanblivá, aj keď som mala 30. Vnútorne ma to brzdilo, ale moje telo nikdy nebolo v napätí,“ opísala v minulosti pre nemecký Express. Práve Gudrun Schiffer stála v začiatkom po boku svojej dcéry – diskrétne, kým ona predvádzala na móle, ona ju čakala v zákulisí. Bola pre jednu z najslávnejších modeliek sveta oporou, nech už predvádzala v Paríži či New Yorku, keďže kariéru odštartovala ešte ako tínedžerka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

51-ročná modelka, ktorá je sama trojnásobnou mamou, si na svoju zosnulú mamu zaspomínala na svojom Instagrame. Gudrun Schiffer by totiž oslávila narodeniny. „Všetko najlepšie k narodeninám, mami,“ píše Claudia Schiffer na Instagrame k čiernobielej fotografii, ktorá vznikla v prvých rokoch jej modelingovej kariéry. "S mamou na mojej prvej prehliadke Chanel, moja mama stretla Karla Lagerfelda, jeden z jej najväčších zážitkov.“

Britain The King's Man Premiere Čítajte viac Výnimočné foto! Claudia Schiffer ukázala syna, ako prváčik bol rozkošný

V máji 2002 sa slávna Nemka vydala za britského filmového producenta Matthewa Vaughna, je trojnásobnou mamou – vychovávajú syna Caspara a dcéry Clementine a Cosimu. Rodina žije v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Claudia Schiffer

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...