Mesiac po pôrode v ukážkovej forme, ale od synčeka neodchádza! Som cool mama, vraví krásna modelka

Vo štvrtok 20. októbra to bol presne mesiac, čo na svet prišiel syn známej modelky a dámy, ktorú svet pozná najmä z reklám na spodnú bielizeň a bikiny. Čerstvá mamička zverejnila prvý záber po pôrode a zdá sa, že je späť vo forme.

24.10.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SHANINA SHAIK (@shaninamshaik)

Topmodelka Shanina Shaik sa stala 20. septembra mamou synčeka menom Zai Adesuyan. Otcom dieťaťa je modelkin partner Matthew Adesuyan. Shaik ešte v deň pôrodu pridala pár záberov na sociálnej sieti, zároveň však informovala svojich sledovateľov, že si dá od Instagramu pauzu, aby sa mohla sústrediť na rytmus jej bábätka.

„Priviesť na tento svet dieťa bola nádherná výzva. Čoskoro sa s vami podelím o viac zážitkov,“ napísala vtedy rodáčka z austrálskeho Melbourne.

zväčšiť Tehotná modelka Shanina Shaik na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Shanina Shaik Tehotná modelka Shanina Shaik na premiére filmu Elvis v máji 2022 v Cannes.

Pred pár dňami sa Shanina Shaik svojim sledovateľom prihovorila opäť – tentoraz už ako spokojná mamina. Dokonca to sama opísala slovami: „Cool mama“. Na nových fotografiách sa nedá prehliadnuť, že kráska, preslávená prácou pre značku Victoria's Secret sa veľmi ľahko vrátila do pôvodnej modelkovskej formy. Vyzerá to, akoby niekto len švihol čarovným prútikom a všetky popôrodné kilogramy boli preč.

Bella Hadid Čítajte viac Najkrajšia modelka sveta v zlate a s výstrihom až po... a pozrite sa na jej mamu! Je jasné, po kom dedila pôvaby

Samotná Shaik však priznala, že zatiaľ žiaden veľký návrat pred objektívy neplánuje. Jej cieľom je užiť si prvé mesiace života svojho dieťaťa po jeho boku. Pre 31-ročnú modelku ide o vôbec prvého potomka a rady vraj dostáva od viacerých svojich kolegýň a kamarátok. V zozname známych topmodeliek (a ex-kolegýň z Victoria's Se­cret) sú mamami mnohé z nich.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Shanina Shaik

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...