Právom ich volali supermodelky! Kate Moss aj Shalom Harlow uchvátili v priehľadných šatách a Valetta dokonalá!

Dodnes na nich spomína nostalgicky veľká časť členov módnej brandže. Supermodelky Kate Moss či Shalom Harlow sa objavili v stredu večer v New Yorku.

03.11.2022 11:28
Anthony Vaccarello a Kate Moss Foto: ,
Dizajnér Anthony Vaccarello z ateliéru Saint Laurent sa stal jedným z ocenených na cenách WSJ. Magazine 2022 Innovator Awards. Sprevádzala ho britská topmodelka Kate Moss.
debata

Dôvodom bol slávnostný galavečer lifestylovej prílohy Wall Street Journal, ktorá každoročne udeľuje takzvané Innovators Awards. Tie sú určené osobnostiam z rozličných oblastí, ktoré sa za uplynulý rok zaslúžili o výnimočný prínos či rozvoj týchto sfér.

Španielska kráľovná Letizia Čítajte viac Triumf štýlu či veľký prešľap? Kráľovná Letizia rozdelila verejnosť, pozrite si ju od pása nadol a pochopíte...

Podujatie bolo plné známych osobností, jedna skupina žien však predsa len budila väčšiu pozornosť. Bolo to práve trio niekdajších supermodeliek – krások, ktoré vládli mólam aj titulkám časopisov. Britská rodáčka a superstar Kate Moss, ale tiež Kanaďanka Shalom Harlow a americká modelka Amber Valletta sa na akcii objavili aj preto, aby podporili muža oceneného v rámci dizajnérskej sféry. Reč je o Anthonym Vacarellovi, kreatívnom šéfovi značky Saint Laurent, ktorého posledné kolekcie si módny svet absolútne zamiloval.

Modelka a herečka Amber Valetta v kreácii Saint...
Topmodelka Kate Moss prišla na vyhlásenie cien...
+12Topmodelka Karlie Kloss v kreácii Peter Do.

Aj spomenutá trojica veteránok modelingovej brandže si na slávnostný event obliekla modely šiat z najnovšej kolekcie Jar/Leto 2023. Výsledok okamžite upútal a nebolo to len preto, že 48-ročná Moss a jej o pár rokov mladšia kolegyňa Harlow stavili na priehľadné kreácie. Sexy, ženské, rafinované a pritom dizajnérsky očarujúce – to sa dá povedať o modeloch, ktoré dámy predviedli. Mimochodom azda najviac sa voľba vydarila práve Amber Vallettaovej, ktorá stavila na kreáciu s kapucňou a jedným rukávom.

zväčšiť Modelka a herečka Amber Valetta v kreácii Saint... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Amber Valetta Modelka a herečka Amber Valetta v kreácii Saint Laurent.

Do modelov Saint Laurent sa obliekli aj ďalšie pozvané dámy, medzi nimi napríklad herečka Charlotte Gainsbourg a modelky Anja Rubik a Hailey Bieber. V zozname pozvaných však nezostala prehliadnutá ani krásna Karlie Kloss v kreácii Peter Do či herečka Margot Robbie v modeli Proenza Schouler. Aj Robbie bola jednou z lauerátok. Viac si pozrite v našej galérii.

O slávnych modelkách, ale tiež značke Saint Laurent sme sa zhovárali nedávno aj so slovenskou fotografkou Lenou Knappovou, ktorá fotí zákulisie prehliadok v Paríži. Viac si pozrite vo videu nižšie.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Kate Moss #modelky #Amber Valetta #Anthony Vacarello #Shalom Harlow

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...