Nové fotky ruskej krásky Shaykovej? Útočí krásou aj pravým hákom. A naostro!

Ruská topmodelka Irina Shayk má za svoju kariéru na konte už niekoľko stoviek, možno tisícok fotení. V tom najnovšom to vzala priam so zápasníckym nasadením.

05.12.2022 00:30
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irina shayk (@irinashayk)

Tridsaťšesťročná tmavovláska, ktorá roky žije a pôsobí v New Yorku (a občas ho prestrieda s Londýnom, kde má druhé útočisko), na svojom konte na Instagrame zverejnila zábery z ostatného fotenia, ktoré vzniklo pre magazín Chaos 96 pod záštitou značky Chanel. Snímky, ktoré fotila známa foto-umelkyňa Cass Bird, zachytávajú Shaykovú v červenom komplete z jemnučkej kože a s červenými boxerskými rukavicami.

Julia Fox a jej odvážny outfit na podujatí...
Topmodelka Shalom Harlow na podujatí  CFDA...
+40Herec Jesse Williams v kreácii Thom Browne.

Irina si kreáciu obliekla na nahé telo a na samotnej titulke, ktorej podobu už zverejnila, vidieť jej dokonalo tvarované krivky. Pod rozparkom kratučkých šortiek odhaľuje obliny stehien a zadočka, pod krátkym kabátikom zase obnažené poprsie. Samozrejme, inkriminované partie sú skryté – výsledok je však mimoriadne sexy a s jemným nádychom provokácie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CHAOS (@chaos)

Za nové zábery si ruská rodáčka vyslúžila nadšené reakcie svojich kolegýň, medzi inými napríklad modelky Amber Valetta, Shalom Harlowovej, ale tiež napríklad reakciu od Paris Hiltonovej. Všetky sú záberom na titulke nadšené.

zväčšiť Ruská topmodelka Irina Shayk sa tiež objavila... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Irina Shayk Ruská topmodelka Irina Shayk sa tiež objavila na podujatí CFDA Fashion Awards v New Yorku.

Špeciálny magazín si však okrem Shaykovej vybral aj ďalšie slávne krásky, ktoré zapózovali v kúskoch z dielne značky Chanel. Nechýba medzi nimi Ashley Graham či Bella Hadid, ktoré už tiež „výsledok“ fotenia zdieľali online.

Bradley Cooper a jeho expartnerka Irina Shayk Čítajte viac Špekulácie pokračujú! Bradley Cooper s krásnou Irinou znovu zachytení spolu - znamená to, že sa k sebe vrátili?

Iba nedávno sa Irina objavila aj na vyhlásení cien Americkej asociácie módnych dizajnérov, kde sa predviedla v elegantnej kreácii Peter Do. Galériu z akcie, na ktorej nechýbali ani ďalšie svetoznáme modelky, nájdete vyššie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CHAOS (@chaos)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #box #titulka #naostro

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...