Toto je nová Miss America! Blondínka študuje jadrové inžinierstvo a keď spustí na husliach...

Pred pár dňami si v Spojených štátoch amerických zvolili novú Miss America. Kráska, ktorá bude nosiť titul už s rokom 2023, pochádza z Wisconsinu a zaujme najmä svojím vzdelaním a talentom.

17.12.2022 17:18
Miss Wisconsin 2022 Grace Stanke Foto:
Miss Wisconsin 2022 Grace Stanke sa stala víťazkou v súťaži Miss America 2023 na súťaži, ktorá sa koanal v Mohegan Sun v Uncasville.
debata (11)

Plavovláska Grace Stanke, ktorá reprezentovala na súťaži práve štát Wisconsin, študuje jadrové inžinierstvo a zároveň je veľmi talentovanou hráčkou na husliach. Práve jej vystúpenie, v rámci ktorého zahrala porote a divákom jednu z častí Vivaldiho Štyroch ročných období, jej vraj prihralo množstvo bodov. A nielen to, dokonca zaň získala aj finančnú prémiu.

Miss SLovensko Čítajte viac Súťaž Miss Slovensko ohlasuje zmeny! Čo promenáda v plavkách - áno či nie? Tu je názor kráľovien krásy

Tú jej prinieslo aj samotné víťazstvo titulu, ktorým bude reprezentovať organizáciu Miss America, ale ako hovorí ona sama, aj ostatné ženy a dievčatá, ktoré súťažili s ňou. Prémiu vo výške 50-tisíc dolárov môže použiť na školné výdavky, čo určite v rámci štúdia na univerzite vo Wisconsine Stankeovej pomôže.

Miss Wisconsin 2022 Grace Stanke sa stala...
Miss New York 2022 Taryn Delanie Smith (vľavo)...
+3Miss Wisconsin 2022 Grace Stanke počas...

Napriek tomu, že sa ozývajú hlasy, že podobné súťaže sú už prežitkom, Grace Stanke je presvedčená o opaku. „Povedala by som, že ako jadrová inžinierka… niekto, kto tu je, aby niečo zmenil – je tu každá z tých 51 žien, ktoré stoja na pódiu, aby súťažili v súťaži krásy? Nie, sme tu, aby sme zmenili svet,“ vyhlásila Stanke podľa Fox News a dodala, že účasť v súťaži vníma ako možnosť byť najlepšou verziou seba samej.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miss America (@missamerica)

Víťazstvo v súťaži, ktorej história odštartovala v roku 1921, dodalo vraj novej kráľovnej krásy ešte silnejší pocit hrdosti na to, že je Američanka. Korunku dostala z rúk Emmy Broylesovej, prvej víťazky v histórii súťaže, ktorá pochádzala z Aljašky a zvíťazila minulý rok.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #Miss America #husle #víťazka #jadrové inžinierstvo

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...