Šok pár dní po Vianociach! Sklenaříkovej nevyšlo ani druhé manželstvo. Ďalej pôjdeme oddelene, priznáva

51-ročná Adriana Sklenaříková ohlásila koniec manželstva s podnikateľom André Ohanianom.

28.12.2022 08:25
Adriana Sklenaříková Foto:
Adriana Sklenaříková a jej druhý manžel, Andre Ohanian.
debata (10)

Len pred pár týždňami sa slávna slovenská rodáčka Adriana Sklenaříková usmievala na prestížnom gala podujatí, ktoré sa konalo v Paríži. Dokonalá blondínka priam žiarila a nič nenasvedčovalo tomu, že v súkromí prežíva zlomové okamihy. O to väčší šok prišiel po Vianociach – 51-ročná topmodelka ohlásila koniec jej manželstva s podnikateľom André Ohanianom. Správu zverejnila na svojom Instagrame.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Nohy až do nebies a na slávnej hrudi pritúlený kolega! Aha, ako Sklenaříková ohúrila na gala v Paríži

"S ťažkým srdcom píšem týchto pár riadkov. Dvanásť nádherných rokov strávených spolu… Tešila som sa každý okamih. Nikdy som sa tak nenasmiala ako po tvojom boku. Náš príbeh bol krásny a ja som ho tak milovala… Dnes sme sa však rozhodli, že pôjdeme oddelene… Láska sa nikdy neskončí. Dal si mi ten najkrajší z pokladov… našu Ninu. Si a vždy budeš,“ napísala k spoločnej čierno-bielej fotografii, na ktorej pózuje s manželom.

Adriana Sklenaříková  a jej druhý manžel, Andre...
Adriana Sklenaříková  a jej druhý manžel, Andre...
+8Adriana Sklenaříková  a jej druhý manžel, Andre...

Rodáčka z Brezna, ktorá bola v minulosti vydatá za futbalistu Christiana Karembeua, si povedala s marockým boháčom André Ohanianom „áno“ v roku 2014. Prvá časť svadby sa konala v Monte Carle, kde Sklenaříková žije, a išlo o civilný obrad. „Druhá“ svadba, oveľa luxusnejšia, sa konala v Marakéši v hoteli Le Palais Rhoul Marrakech.

Topmodelka a o deväť rokov starší podnikateľ sa začali ukazovať na verejnosti v septembri roku 2012. V tom istom roku súd ukončil rozvodom aj jej manželstvo s Karembeuom.

V roku 2018 sa krásna modelka dočkala svojho prvého a jediného potomka, ako 46-ročná priviedla na svet dcéru Ninu.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Adriana Sklenaříková

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...